Sett vakuumpakket kjøtt eller grønnsaker i sous vide ved lav temperatur i lang tid og få et perfekt mørt, saftig og smaksrikt resultat. Samtidig bevares vitaminer og mineraler, slik at maten også er sunn. Dette oppnås ved hjelp av VacuChef 77 fra Caso, som er en helautomatisk vakuumpakker med en kapasitet på 11,5 liter.
Ved vakuumpakking av mat vil den også holde seg fersk opptil åtte ganger så lenge VacuChef 77 er laget for poser med en bredde på 30 cm. og den har en sterk, profesjonell vakuumpumpe (77 liter / min). Vakuumpakkeren er laget av rustfritt stål og har et gjennomsiktig lokk av plexiglass. Følg prosessen og juster tiden ved hjelp av det digitale displayet.
Sett vakuumpakket kjøtt eller grønnsaker i sous vide ved lav temperatur i lang tid og få et perfekt mørt, saftig og smaksrikt resultat. Samtidig bevares vitaminer og mineraler, slik at maten også er sunn. Dette oppnås ved hjelp av VacuChef 77 fra Caso, som er en helautomatisk vakuumpakker med en kapasitet på 11,5 liter.
Ved vakuumpakking av mat vil den også holde seg fersk opptil åtte ganger så lenge VacuChef 77 er laget for poser med en bredde på 30 cm. og den har en sterk, profesjonell vakuumpumpe (77 liter / min). Vakuumpakkeren er laget av rustfritt stål og har et gjennomsiktig lokk av plexiglass. Følg prosessen og juster tiden ved hjelp av det digitale displayet.