Hvis du liker møre biffer, smakfulle grønnsaker og enkel matlaging, som smaker sånn at englene synger, så vil du elske sous vide. Sous vide er fransk og betyder "under vakuum", og det er en innovativ madlavningsmetode, hvor maten først vakuumpakkes og deretter tilberedes langsomt ved en konstant temperatur, typisk mellom 40°C og 85°C. Denne Smart SousVide fra Witt har en effekt på hele 1000 watt, hvilket både gjør den lynrask til å oppvarme opp til 25 liter vann til den ønskede temperaturen og samtidig plasserer den blant de mest presise på markedet med en presisjon i temperaturen på +/- 1°C.
Sous vide-staven passer til alle typer av gryter og skåler, og den har et rengjøringsvennligt design med silikonebelegg. Det, som gjør Smart SousVide så smart er, at den kan styres med wifi via Witts smartphone-app til iOS og Android. I app'en kan du dessuten finne anbefalte tilberedningstider og temperaturer til en rekke forskjellige fødevarer, slik at du oppnår perfekte resultater hver gang med viden fra kunnige profesjonelle.
Hvis du liker møre biffer, smakfulle grønnsaker og enkel matlaging, som smaker sånn at englene synger, så vil du elske sous vide. Sous vide er fransk og betyder "under vakuum", og det er en innovativ madlavningsmetode, hvor maten først vakuumpakkes og deretter tilberedes langsomt ved en konstant temperatur, typisk mellom 40°C og 85°C. Denne Smart SousVide fra Witt har en effekt på hele 1000 watt, hvilket både gjør den lynrask til å oppvarme opp til 25 liter vann til den ønskede temperaturen og samtidig plasserer den blant de mest presise på markedet med en presisjon i temperaturen på +/- 1°C.
Sous vide-staven passer til alle typer av gryter og skåler, og den har et rengjøringsvennligt design med silikonebelegg. Det, som gjør Smart SousVide så smart er, at den kan styres med wifi via Witts smartphone-app til iOS og Android. I app'en kan du dessuten finne anbefalte tilberedningstider og temperaturer til en rekke forskjellige fødevarer, slik at du oppnår perfekte resultater hver gang med viden fra kunnige profesjonelle.