Bladets lengde: 24 cm
Den japanske knivkunsten er verdenskjent for sin eleganse og sitt håndverk.
Knivmerket Miyabi står for en imponerende kvalitet og skarphet.
Dessuten har knivene fra Miyabis en unik design som er vanskelig å finne andre steder på markedet.
Miyabiknivene finnes i flere prisklasser, hvor de i høyere prisklasse tilbyr det lille ekstra, men alle knivene er av en høy grunnytelsesnivå.
Miyabi 6000 MCT er en kniver av meget høy kvalitet, godt likt både av hjemmekokker og proffkokker. Knivene har en helt unik design med skaft av pakkatre og hamret stål på bladene. Stålet i bladene har en kjerne av meget hardt stål og to lagg av hamret stål ytterst. En kniv fra 6000 MCT serien er svært skarpe og slipt med så kalt Honbazuke-sliping. Dette er kniver som er skikkelig godt håndverk med flere tusen års japansk utvikling bak seg.
Sujihiki er en japansk trancherkniv som er perfekt når det gjelder å skjære, spesielt i tynne skiver av kjøtt eller fisk. Bladet er 24 cm, noe som gir kniven den smidighet og rekkevidde som kreves av en riktig bra trancherkniv. For den som liker tynne skiver av fisk eller kjøtt er dette en helt perfekt kniv.
Bladets lengde: 24 cm
Den japanske knivkunsten er verdenskjent for sin eleganse og sitt håndverk.
Knivmerket Miyabi står for en imponerende kvalitet og skarphet.
Dessuten har knivene fra Miyabis en unik design som er vanskelig å finne andre steder på markedet.
Miyabiknivene finnes i flere prisklasser, hvor de i høyere prisklasse tilbyr det lille ekstra, men alle knivene er av en høy grunnytelsesnivå.
Miyabi 6000 MCT er en kniver av meget høy kvalitet, godt likt både av hjemmekokker og proffkokker. Knivene har en helt unik design med skaft av pakkatre og hamret stål på bladene. Stålet i bladene har en kjerne av meget hardt stål og to lagg av hamret stål ytterst. En kniv fra 6000 MCT serien er svært skarpe og slipt med så kalt Honbazuke-sliping. Dette er kniver som er skikkelig godt håndverk med flere tusen års japansk utvikling bak seg.
Sujihiki er en japansk trancherkniv som er perfekt når det gjelder å skjære, spesielt i tynne skiver av kjøtt eller fisk. Bladet er 24 cm, noe som gir kniven den smidighet og rekkevidde som kreves av en riktig bra trancherkniv. For den som liker tynne skiver av fisk eller kjøtt er dette en helt perfekt kniv.