Urtekniven er ofte den minste kniven på kjøkkenet, men den er ikke mindre viktig av den grunn. Denne kniven fra Ryda Knives er nyttig til mange daglige kjøkkenoppgaver: hakking av urter og chili, åpning av pakker, rensing av sopp, skrelling av poteter og mye mer.
Ryda Knives urtekniv har en kjerne av ST650 pulverstål med en hardhet på 62-63 HRC. Kjernen er deretter omgitt av 72 lag damaskusstål (rustfritt stål 316/316L) som er vakuumvarmebehandlet for å opprettholde knivens skarphet over lengre tid. Håndtaket er laget av vakkert oliventre, og kniven leveres i en luksuriøs gaveeske sammen med en brosjyre av håndlaget papir.
Urtekniven er ofte den minste kniven på kjøkkenet, men den er ikke mindre viktig av den grunn. Denne kniven fra Ryda Knives er nyttig til mange daglige kjøkkenoppgaver: hakking av urter og chili, åpning av pakker, rensing av sopp, skrelling av poteter og mye mer.
Ryda Knives urtekniv har en kjerne av ST650 pulverstål med en hardhet på 62-63 HRC. Kjernen er deretter omgitt av 72 lag damaskusstål (rustfritt stål 316/316L) som er vakuumvarmebehandlet for å opprettholde knivens skarphet over lengre tid. Håndtaket er laget av vakkert oliventre, og kniven leveres i en luksuriøs gaveeske sammen med en brosjyre av håndlaget papir.