Liten, ekte japansk skrellekniv fra KAI i SHUN CLASSIC serien, som er deres mest eksklusive knivserie. SHUN betyr "på toppen av perfeksjon" og er perfekt for både ambisiøse hjemmekokker og profesjonelle kjøkken. Det konvekse bladet, sammen med manuell sliping av hver Shun-kniv gir en uforlignelig skarphet, som gjør at kniven kan skjære gjennom de hardeste materialene. Skrellekniven har en kjerne av det rustrfrie kvalitetsstålet VG-MAX og 32 lag Damaskus-stål på hver side, noe som gir bladet et vakkert mønster, ekstremt høy hardhet på 61 HRC /- 1 og usedvanlig lang holdbarhet.
Denne skarpheten sammen med den velbalanserte vekten gjør deg til en kunstner og du kan jobbe med mat lenge uten å bli sliten. Håndtaket er laget av fint laminert lett Pakke-tre, som er formet ergonomisk, slipt og polert til en blank finish. Tverrsnittet av håndtaket på 10,4 cm viser den tradisjonelle japanske kastanje-formen og ligger perfekt i hånden. Den nye konstruksjonen forlenger eggen rett inn i håndtaket, slik at det ligger ideelt inntil bladet og gir den optimale følelsen.
Denne lille "råtassen" er helt suveren til å skrelle og kutte små grønnsaker, sopp, frukt og alt som er smått. Knivens super-harde "ryggrad" og bladlengden på 9 cm gir deg absolutt kontroll, da den følger nøye håndens bevegelse og gjør akkurat det den skal. SHUN CLASSIC serien med kokkekniver fra KAI er en av de mest verdsatte og omfattende Damaskus-stålserier i verden. Den er høyt ansett av både topp fagfolk og ambisiøse - og nytende - hobbykokker.
Hver Shun-kniv får sin unike og individuelle karakter ved å foredle den naturlige skjønnheten i damaskmønsteret og hver av dem er derfor et unikt stykke kunst som forener håndverk, teknologi og design. Inspirasjonen og mesterverket er hentet fra samurai-tradisjonen, som gjør disse knivene ganske kostbare i produksjonen, men samtidig til juveler med eksepsjonell kraft på kjøkkenet. Etter bruk, bør den vaskes og tørkes for hånd. Ha dem helst stående på en knivmagnet, med spissen pekende nedover.
Liten, ekte japansk skrellekniv fra KAI i SHUN CLASSIC serien, som er deres mest eksklusive knivserie. SHUN betyr "på toppen av perfeksjon" og er perfekt for både ambisiøse hjemmekokker og profesjonelle kjøkken. Det konvekse bladet, sammen med manuell sliping av hver Shun-kniv gir en uforlignelig skarphet, som gjør at kniven kan skjære gjennom de hardeste materialene. Skrellekniven har en kjerne av det rustrfrie kvalitetsstålet VG-MAX og 32 lag Damaskus-stål på hver side, noe som gir bladet et vakkert mønster, ekstremt høy hardhet på 61 HRC /- 1 og usedvanlig lang holdbarhet.
Denne skarpheten sammen med den velbalanserte vekten gjør deg til en kunstner og du kan jobbe med mat lenge uten å bli sliten. Håndtaket er laget av fint laminert lett Pakke-tre, som er formet ergonomisk, slipt og polert til en blank finish. Tverrsnittet av håndtaket på 10,4 cm viser den tradisjonelle japanske kastanje-formen og ligger perfekt i hånden. Den nye konstruksjonen forlenger eggen rett inn i håndtaket, slik at det ligger ideelt inntil bladet og gir den optimale følelsen.
Denne lille "råtassen" er helt suveren til å skrelle og kutte små grønnsaker, sopp, frukt og alt som er smått. Knivens super-harde "ryggrad" og bladlengden på 9 cm gir deg absolutt kontroll, da den følger nøye håndens bevegelse og gjør akkurat det den skal. SHUN CLASSIC serien med kokkekniver fra KAI er en av de mest verdsatte og omfattende Damaskus-stålserier i verden. Den er høyt ansett av både topp fagfolk og ambisiøse - og nytende - hobbykokker.
Hver Shun-kniv får sin unike og individuelle karakter ved å foredle den naturlige skjønnheten i damaskmønsteret og hver av dem er derfor et unikt stykke kunst som forener håndverk, teknologi og design. Inspirasjonen og mesterverket er hentet fra samurai-tradisjonen, som gjør disse knivene ganske kostbare i produksjonen, men samtidig til juveler med eksepsjonell kraft på kjøkkenet. Etter bruk, bør den vaskes og tørkes for hånd. Ha dem helst stående på en knivmagnet, med spissen pekende nedover.