Med 5000 MCD Birch Kititsuke fra Miyagi får du en japansk kokkekniv som tåler de fleste typer skjærejobber, både kjøtt, fisk og grønnsaker. Kniven har et høykvalitets blad av høykvalitets stål (MC63), og et skaft i vakker lys valbjørk som gir den et unikt utseende. Bladlengde er 24 centimeter.
Kniven er slipt med Honbazuke teknologi, en tradisjonell japansk håndsliping. Bladet er slipt og polert i tre trinn, noe som gir ekstrem skarphet. Takket være at bladet er isherdet ved -196 °C, har det også en hardhet på over 60 HRC. Du får en balansert, skarp, slitesterk og flott kniv som raskt blir en trofast følgesvenn på kjøkkenet.
Med 5000 MCD Birch Kititsuke fra Miyagi får du en japansk kokkekniv som tåler de fleste typer skjærejobber, både kjøtt, fisk og grønnsaker. Kniven har et høykvalitets blad av høykvalitets stål (MC63), og et skaft i vakker lys valbjørk som gir den et unikt utseende. Bladlengde er 24 centimeter.
Kniven er slipt med Honbazuke teknologi, en tradisjonell japansk håndsliping. Bladet er slipt og polert i tre trinn, noe som gir ekstrem skarphet. Takket være at bladet er isherdet ved -196 °C, har det også en hardhet på over 60 HRC. Du får en balansert, skarp, slitesterk og flott kniv som raskt blir en trofast følgesvenn på kjøkkenet.