Lag den lekreste, mest perfekt skårne sushi med denne japanske sashimikniven fra MAC. Kniven har en bladlengde på 21 cm og er ideell når du skal skjære og filetere fisk. Sashimi er små skiver av rått kjøtt eller fisk, og nettopp skjæring av dette er sashimikniven perfekt til med sitt skarpe blad av rustfritt stål.
Det ergonomiske håndtaket er framstilt av mørkt pakkatre og ligger stabilt i hånden. Kniven er dessuten håndslipet med høyre hånd og er samtidig lett å holde ren og skarp. Dessuten blir MAC knivene kvalitetskontrollert, før de forlater produksjonen.
Lag den lekreste, mest perfekt skårne sushi med denne japanske sashimikniven fra MAC. Kniven har en bladlengde på 21 cm og er ideell når du skal skjære og filetere fisk. Sashimi er små skiver av rått kjøtt eller fisk, og nettopp skjæring av dette er sashimikniven perfekt til med sitt skarpe blad av rustfritt stål.
Det ergonomiske håndtaket er framstilt av mørkt pakkatre og ligger stabilt i hånden. Kniven er dessuten håndslipet med høyre hånd og er samtidig lett å holde ren og skarp. Dessuten blir MAC knivene kvalitetskontrollert, før de forlater produksjonen.