Kokkekniven er kanskje den viktigste kniven på kjøkkenet. Dens brede, robuste blader glir lett og elegant gjennom fisk og kjøtt å du kan hakke opp selv de hardeste grønnsakene med den. Kokkekniven gjør det også enkelt å hakke opp urter og nøtter. Sett bare spissen av knivbladet mot skjærebrettet og før bladet opp og ned. Den brede siden av kniven kan brukes til å mørne kjøtt, for å sørge for at det er jevnt og flatt for eksempel når man skal lage en schnitzel. Det er ikke helt uten grunn at denne allsidige kniven er et must for både profesjonelle- og amatørkokker. Knivens blad måler 20 centimeter og gir deg fremrafende kontroll og den er dessuten ergonomisk å bruke.
Knivens blad er produsert av rustfritt, syrefast stål som gir en utrolig god og langtidsholdbar skarphet. Du får også et ergonomisk designet håndtak. Kniven ligger godt i hånden og hjelper deg i hverdagen og helgene. Kniven tåler ikke å vaskes i oppvaskmaskin og anbefales å vaskes for hånd.
Kokkekniven er kanskje den viktigste kniven på kjøkkenet. Dens brede, robuste blader glir lett og elegant gjennom fisk og kjøtt å du kan hakke opp selv de hardeste grønnsakene med den. Kokkekniven gjør det også enkelt å hakke opp urter og nøtter. Sett bare spissen av knivbladet mot skjærebrettet og før bladet opp og ned. Den brede siden av kniven kan brukes til å mørne kjøtt, for å sørge for at det er jevnt og flatt for eksempel når man skal lage en schnitzel. Det er ikke helt uten grunn at denne allsidige kniven er et must for både profesjonelle- og amatørkokker. Knivens blad måler 20 centimeter og gir deg fremrafende kontroll og den er dessuten ergonomisk å bruke.
Knivens blad er produsert av rustfritt, syrefast stål som gir en utrolig god og langtidsholdbar skarphet. Du får også et ergonomisk designet håndtak. Kniven ligger godt i hånden og hjelper deg i hverdagen og helgene. Kniven tåler ikke å vaskes i oppvaskmaskin og anbefales å vaskes for hånd.