Satake Ame er en knivserie designet med stikkordene kraft, styrke, balanse og tradisjon. Navnet Ame betyr regn på japansk og er inspirert av bladets rain pattern-design. Mønsteret er ikke bare flott å se på, men gjør også at råvarene ikke fester seg på siden av bladet ved skjæring.
Det er vanlig at en kokk bruker sin kinesiske kokkekniv til stort sett alt når det kommer til matlaging. En kinahakker, som den også kalles, egner seg utmerket til å kutte grønnsaker, rotgrønnsaker, fisk, fjærfe og kjøtt.
Kniven har et håndhamret blad av fem lag AUS10 stål med en hardhet på 60-61 HRC. Bolster og endestykke er laget av rustfritt stål. Håndtaket er laget av rirkule, som er et ettertraktet trevirke fordi det er både vakkert og hardere enn vanlig tre. Tresortene som brukes i prosessen er lerk, ferskentre, kamfertre og lønn. Hvert håndtak er unikt, og gir deg en one-of-a-kind kokkekniv.
Satake Ame er en knivserie designet med stikkordene kraft, styrke, balanse og tradisjon. Navnet Ame betyr regn på japansk og er inspirert av bladets rain pattern-design. Mønsteret er ikke bare flott å se på, men gjør også at råvarene ikke fester seg på siden av bladet ved skjæring.
Det er vanlig at en kokk bruker sin kinesiske kokkekniv til stort sett alt når det kommer til matlaging. En kinahakker, som den også kalles, egner seg utmerket til å kutte grønnsaker, rotgrønnsaker, fisk, fjærfe og kjøtt.
Kniven har et håndhamret blad av fem lag AUS10 stål med en hardhet på 60-61 HRC. Bolster og endestykke er laget av rustfritt stål. Håndtaket er laget av rirkule, som er et ettertraktet trevirke fordi det er både vakkert og hardere enn vanlig tre. Tresortene som brukes i prosessen er lerk, ferskentre, kamfertre og lønn. Hvert håndtak er unikt, og gir deg en one-of-a-kind kokkekniv.