Skjær fiskefileter enkelt eller tilbered dine japanske favorittretter med Okinawa-kniver - knivserien som kombinerer moderne produksjon med japansk kulturarv. Hvert knivblad består av japansk AUS-8 rustfritt stål som er formet i henhold til klassiske japanske knivstiler som er parret med et håndtak laget av et flott rosentre.
En gyutokniv brukes til å skjære kjøtt, grønnsaker og små biter av hvitløk. Omtrent som en vestlig kokkekniv, men med et japansk knivblad.
Skjær fiskefileter enkelt eller tilbered dine japanske favorittretter med Okinawa-kniver - knivserien som kombinerer moderne produksjon med japansk kulturarv. Hvert knivblad består av japansk AUS-8 rustfritt stål som er formet i henhold til klassiske japanske knivstiler som er parret med et håndtak laget av et flott rosentre.
En gyutokniv brukes til å skjære kjøtt, grønnsaker og små biter av hvitløk. Omtrent som en vestlig kokkekniv, men med et japansk knivblad.