Santokukniven A-30 fra Ryda Knives er det ultimate valget for den kresne kokken. Med et blad laget av tre lag damaskusstål med høyt karboninnhold (316/316L & Aus-10-pulverstål), og med en tykkelse på 2 mm og en bredde på 4,7 cm er kniven både skarp og slitesterk. Alle knivene i A-30 serien er nøye slipt med en vinkel på 15 % på hver side. Det prestisjetunge Aus-10-stålet gjennomgår en spesiell vakuumbehandling, noe som resulterer i en imponerende hardhet på 60 HRC.
Ryda Knives A-30 Santokukniv er laget for å takle alle typer utfordrende oppgaver på kjøkkenet og er enkel å slipe når det trengs. Håndtaket, som er laget av sertifisert valnøttre, kombinerer naturlig skjønnhet med ekstraordinær hardhet. Den ergonomiske utformingen gir et komfortabelt grep, noe som skaper en lett og velbalansert kniv om gir en fantastisk skjæreopplevelse.
Santokukniven A-30 fra Ryda Knives er det ultimate valget for den kresne kokken. Med et blad laget av tre lag damaskusstål med høyt karboninnhold (316/316L & Aus-10-pulverstål), og med en tykkelse på 2 mm og en bredde på 4,7 cm er kniven både skarp og slitesterk. Alle knivene i A-30 serien er nøye slipt med en vinkel på 15 % på hver side. Det prestisjetunge Aus-10-stålet gjennomgår en spesiell vakuumbehandling, noe som resulterer i en imponerende hardhet på 60 HRC.
Ryda Knives A-30 Santokukniv er laget for å takle alle typer utfordrende oppgaver på kjøkkenet og er enkel å slipe når det trengs. Håndtaket, som er laget av sertifisert valnøttre, kombinerer naturlig skjønnhet med ekstraordinær hardhet. Den ergonomiske utformingen gir et komfortabelt grep, noe som skaper en lett og velbalansert kniv om gir en fantastisk skjæreopplevelse.