En santoku er en allsidig japansk kjøkkenkniv som er kjent for sin allsidighet på kjøkkenet. Ordet santoku betyr «tre formål», og refererer til knivens evne til å håndtere tre typer skjæreoppgaver: skjæring, hakking og terningskjæring. Santoku-kniver er ofte lettere og kortere enn en tradisjonell vestlig kokkekniv, noe som gjør dem mer komfortable og presise å jobbe med.
Mikoto Santoku fra Miyabi har en bladlengde på 18 centimeter og er en vakker blanding av tradisjonelt japansk håndverk og tysk teknologi. Kniven imponerer med sin eksepsjonelle hardhet og skarphet, noe som understøttes av det unike damaskusmønsteret som strekker seg fra spissen til skaftet. Med imponerende 63 HRC er kniven en sjelden kombinasjon av skjønnhet og førsteklasses funksjonalitet. Alle knivene i serien er håndlaget i Japan og har et velbalansert, naturhvit Mikarta-håndtak som kompletterer den elegante estetikken og gir et behagelig grep. Håndvask anbefales.
En santoku er en allsidig japansk kjøkkenkniv som er kjent for sin allsidighet på kjøkkenet. Ordet santoku betyr «tre formål», og refererer til knivens evne til å håndtere tre typer skjæreoppgaver: skjæring, hakking og terningskjæring. Santoku-kniver er ofte lettere og kortere enn en tradisjonell vestlig kokkekniv, noe som gjør dem mer komfortable og presise å jobbe med.
Mikoto Santoku fra Miyabi har en bladlengde på 18 centimeter og er en vakker blanding av tradisjonelt japansk håndverk og tysk teknologi. Kniven imponerer med sin eksepsjonelle hardhet og skarphet, noe som understøttes av det unike damaskusmønsteret som strekker seg fra spissen til skaftet. Med imponerende 63 HRC er kniven en sjelden kombinasjon av skjønnhet og førsteklasses funksjonalitet. Alle knivene i serien er håndlaget i Japan og har et velbalansert, naturhvit Mikarta-håndtak som kompletterer den elegante estetikken og gir et behagelig grep. Håndvask anbefales.