Mareld Akio Kokkekniv Olivenslipt er en allsidig hjelper på kjøkkenet som passer til de fleste oppgaver. Med en skarp kokkekniv av høy kvalitet blir matlagingen både enklere og morsommere. Denne kokkekniven fra Mareld har et balansert og robust design, med et håndtak som buer svakt i midjen og smalner av mot skaftet for å gi et sikkert og behagelig grep, uansett hvordan du holder kniven.
Bladet er også olivenslipt, noe som betyr at det har små fordypninger langs overflaten som gjør at matvarer som frukt, grønnsaker og ost slipper lettere fra bladet under skjæringen. Kombinasjonen av stilrent design og funksjonalitet gjør Akio-kokkekniven fra Mareld til det perfekte verktøyet for å ta matlagingen din til neste nivå.
Marelds Akio-knivserie er laget med damaskusteknikk i 67 lag, noe som gir bladene et vakkert mønster som er unikt for hver kniv. Knivene er nøye utvalgt for å dekke alle behov på kjøkkenet når det gjelder å skjære, kutte, hakke og skjære terninger. De har en hardhet på 60–62 HRC, noe som betyr at de holder seg skarpe lenge, men krever litt ekstra arbeid når de skal slipes. Vi anbefaler at du kvesser dem et par ganger med et diamantslipestål før hver gang du bruker dem.
Knivenes håndtak er laget av lyst pakkatre, et kompakt og slitesterkt materiale som både er vannavvisende og hemmer bakterievekst. Formen på håndtaket er avrundet i midjen og smalner deretter av mot bolsteret, slik at du får et godt grep uansett hvilken teknikk du bruker. Det fine designet i lyst tre gjør det også mulig å henge knivene på en knivskinne.
Ved å ta godt vare på knivene dine sikrer du at de holder i mange år fremover. Som nevnt anbefaler vi at du bruker et slipestål, men også at du sliper eggen med en slipestein ved behov. Vi anbefaler Mareld Slipestein 1000/3000, som egner seg svært godt til vedlikeholdssliping. For å få en virkelig knivskarp egg anbefaler vi at du avslutter slipingen med Mareld Slipestein 4000/8000.
Mareld Akio Kokkekniv Olivenslipt er en allsidig hjelper på kjøkkenet som passer til de fleste oppgaver. Med en skarp kokkekniv av høy kvalitet blir matlagingen både enklere og morsommere. Denne kokkekniven fra Mareld har et balansert og robust design, med et håndtak som buer svakt i midjen og smalner av mot skaftet for å gi et sikkert og behagelig grep, uansett hvordan du holder kniven.
Bladet er også olivenslipt, noe som betyr at det har små fordypninger langs overflaten som gjør at matvarer som frukt, grønnsaker og ost slipper lettere fra bladet under skjæringen. Kombinasjonen av stilrent design og funksjonalitet gjør Akio-kokkekniven fra Mareld til det perfekte verktøyet for å ta matlagingen din til neste nivå.
Marelds Akio-knivserie er laget med damaskusteknikk i 67 lag, noe som gir bladene et vakkert mønster som er unikt for hver kniv. Knivene er nøye utvalgt for å dekke alle behov på kjøkkenet når det gjelder å skjære, kutte, hakke og skjære terninger. De har en hardhet på 60–62 HRC, noe som betyr at de holder seg skarpe lenge, men krever litt ekstra arbeid når de skal slipes. Vi anbefaler at du kvesser dem et par ganger med et diamantslipestål før hver gang du bruker dem.
Knivenes håndtak er laget av lyst pakkatre, et kompakt og slitesterkt materiale som både er vannavvisende og hemmer bakterievekst. Formen på håndtaket er avrundet i midjen og smalner deretter av mot bolsteret, slik at du får et godt grep uansett hvilken teknikk du bruker. Det fine designet i lyst tre gjør det også mulig å henge knivene på en knivskinne.
Ved å ta godt vare på knivene dine sikrer du at de holder i mange år fremover. Som nevnt anbefaler vi at du bruker et slipestål, men også at du sliper eggen med en slipestein ved behov. Vi anbefaler Mareld Slipestein 1000/3000, som egner seg svært godt til vedlikeholdssliping. For å få en virkelig knivskarp egg anbefaler vi at du avslutter slipingen med Mareld Slipestein 4000/8000.