Knivene fra Kasumi er produsert i den japanske byen Seki. Denne kokkekniven er laget av 32 lag rustfritt stål og passer perfekt til de fleste oppgaver på kjøkkenet.
Knivens vinkel er 15 grader, noe som gir en meget skarp egg. Håndtaket er laget av tre med impregnert hardplast.
Spesifikasjoner:
Mål:
Knivlengde: 33 cm.
Bladlengde: 20 cm.
Vekt: 190 gram.
Knivene fra Kasumi er produsert i den japanske byen Seki. Denne kokkekniven er laget av 32 lag rustfritt stål og passer perfekt til de fleste oppgaver på kjøkkenet.
Knivens vinkel er 15 grader, noe som gir en meget skarp egg. Håndtaket er laget av tre med impregnert hardplast.
Spesifikasjoner:
Mål:
Knivlengde: 33 cm.
Bladlengde: 20 cm.
Vekt: 190 gram.