Handlekurv Kurv ?.SubtotalFormatted? String.Empty Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter
Handlekurv Kurv Vis handlekurv Gå til kassen Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter
Handlekurv Kurv ?.SubtotalFormatted? String.Empty Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter
Handlekurv Kurv Vis handlekurv Gå til kassen Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter

Mareld Akio sett med 3 japanske kniver: kokkekniv 21 cm, universalkniv 13 cm og skrellekniv 9 cm

Utløper: Dager Dag

Marelds Akio knivserie med de 3 viktigste kjøkkenknivene - japansk kokkekniv, japansk universalkniv og japansk skrellekniv. De er laget i Damaskus-teknikk i 67 lags rustfritt stål, som gir bladene et vakkert mønster og er unikt for hver kniv. Knivene er nøye utvalgte for å kunne dekke alle behov på kjøkkenet når det kommer til skjæring, kutting, hakking og skjæring av terninger. 

De japanske knivene har en hardhet på 60-62 HRC, som er høyere enn tradisjonelle europeiske kniver. Dette gjør at de holder seg skarpe usedvanlig lenge, men er også litt mer krevende når de skal slipes igjen. Håndtakene er laget av lett pakke-tre, et kompakt og slitesterkt materiale som både er vannavstøtende og hemmer bakterievekst.

KOKKEKNIVEN er kjøkkenets alt-i-ett kniv og har en bladlenge på 21 cm. Akio kokkekniv fra Mareld er en vakker og velbalansert kniv, med solid og stabil design, perfekt til de fleste store gjøremål på kjøkkenet. Med en skarp kokkekniv av høy kvalitet blir matlagingen både enklere og morsommere. På denne kniven buler håndtaket litt i midjen og smalner deretter mot bolsteret, som gir deg et sikkert grep, uansett om du holder den over eller bak bolsteret. 

SKRELLEKNIVEN er ofte den minste og billigste av kjøkkenknivene, men er egentlig ganske viktig da den er en av kjøkkenets mest brukte kniver! Marelds Akio skrellekniv har bladlengde på 9 cm og er ideell til alt fra å rense sopp, hakke urter og chili, åpne pakker eller skrelle poteter. På grunn av den lille størrelsen er den svært enkel å bruke, da du har god kontroll på bladet.

UNIVERSALKNIVEN stiller et sted mellom en mindre kokkekniv og en skrellekniv. Med Mareld Akio universalkniv får du en liten, mektig kniv med store muligheter, perfekt til å hakke, skjære eller kutte mindre grønnsaker, som hvitløk, sjalottløk og andre ting du vil ha i små biter. Universalknivens bladlengde er 13 cm og er derfor et godt alternativ for yngre brukere, samt for dem som er mer komfortable med å bruke en mindre kniv på kjøkkenet.

Knivene fra Akio-serien vil lenge holde seg skarpe og lett kontrollerbare. Likevel, ved å ta litt ekstra vare på knivene dine, sikrer du at de holder seg skarpe i mange år fremover. For det, anbefaler vi Mareld Slipesten 1000/3000 til regelmessig vedlikeholdssliping, mens Mareld Slipesten 4000/8000 anbefaler vi avslutningsvis, for en skikkelig sylskarp egg. En hard, vellaget og sylskarp kniv er, faktisk, ikke farlig fordi den gjør akkurat det som hånden ber om, raskt og presist. I motsetning til det, vil en myk, skjev og uskarp kniv mye oftere "kjøre sin egen vei", svinge av og lage farlige kutt. 

Det stilige designet i damaskus-stål og lyst tre gjør at du kan la knivene henge synlige på en knivmagnet, nesten som pynt. Vi anbefaler at de vaskes for hånd.  

Les mer

Marelds Akio knivserie med de 3 viktigste kjøkkenknivene - japansk kokkekniv, japansk universalkniv og japansk skrellekniv. De er laget i Damaskus-teknikk i 67 lags rustfritt stål, som gir bladene et vakkert mønster og er unikt for hver kniv. Knivene er nøye utvalgte for å kunne dekke alle behov på kjøkkenet når det kommer til skjæring, kutting, hakking og skjæring av terninger. 

De japanske knivene har en hardhet på 60-62 HRC, som er høyere enn tradisjonelle europeiske kniver. Dette gjør at de holder seg skarpe usedvanlig lenge, men er også litt mer krevende når de skal slipes igjen. Håndtakene er laget av lett pakke-tre, et kompakt og slitesterkt materiale som både er vannavstøtende og hemmer bakterievekst.

KOKKEKNIVEN er kjøkkenets alt-i-ett kniv og har en bladlenge på 21 cm. Akio kokkekniv fra Mareld er en vakker og velbalansert kniv, med solid og stabil design, perfekt til de fleste store gjøremål på kjøkkenet. Med en skarp kokkekniv av høy kvalitet blir matlagingen både enklere og morsommere. På denne kniven buler håndtaket litt i midjen og smalner deretter mot bolsteret, som gir deg et sikkert grep, uansett om du holder den over eller bak bolsteret. 

SKRELLEKNIVEN er ofte den minste og billigste av kjøkkenknivene, men er egentlig ganske viktig da den er en av kjøkkenets mest brukte kniver! Marelds Akio skrellekniv har bladlengde på 9 cm og er ideell til alt fra å rense sopp, hakke urter og chili, åpne pakker eller skrelle poteter. På grunn av den lille størrelsen er den svært enkel å bruke, da du har god kontroll på bladet.

UNIVERSALKNIVEN stiller et sted mellom en mindre kokkekniv og en skrellekniv. Med Mareld Akio universalkniv får du en liten, mektig kniv med store muligheter, perfekt til å hakke, skjære eller kutte mindre grønnsaker, som hvitløk, sjalottløk og andre ting du vil ha i små biter. Universalknivens bladlengde er 13 cm og er derfor et godt alternativ for yngre brukere, samt for dem som er mer komfortable med å bruke en mindre kniv på kjøkkenet.

Knivene fra Akio-serien vil lenge holde seg skarpe og lett kontrollerbare. Likevel, ved å ta litt ekstra vare på knivene dine, sikrer du at de holder seg skarpe i mange år fremover. For det, anbefaler vi Mareld Slipesten 1000/3000 til regelmessig vedlikeholdssliping, mens Mareld Slipesten 4000/8000 anbefaler vi avslutningsvis, for en skikkelig sylskarp egg. En hard, vellaget og sylskarp kniv er, faktisk, ikke farlig fordi den gjør akkurat det som hånden ber om, raskt og presist. I motsetning til det, vil en myk, skjev og uskarp kniv mye oftere "kjøre sin egen vei", svinge av og lage farlige kutt. 

Det stilige designet i damaskus-stål og lyst tre gjør at du kan la knivene henge synlige på en knivmagnet, nesten som pynt. Vi anbefaler at de vaskes for hånd.  

  • Knivblad i 67 lag Damaskus-stål
  • Lenge på knivbladene: 21, 13 & 9 cm
  • Japansk hardhet på 60-62 HRC
  • "Proffe" kjøkkenkniver som gjør matlaging til en kunst
Førpris 2 195 kr
1 599 kr
Utsolgt
Produktserie
Akio
Merke
Mareld
Type
Knivsett
Farge
Lyst pakketre
Materiale
Rustfritt stål, tre
Tåler oppvaskemaskin
Anbefales å vaskes for hånd
Varenr
56403

{{vm.state.productReviews.length}} anmeldelse av Akio sett med 3 japanske kniver: kokkekniv 21 cm, universalkniv 13 cm og skrellekniv 9 cm

Del din mening om "Mareld Akio sett med 3 japanske kniver: kokkekniv 21 cm, universalkniv 13 cm og skrellekniv 9 cm"

{{vm.state.productReviews.length}} ut av {{vm.state.productReviews.length}} ville anbefale dette produktet
Legg til anmeldelse
Alle som laster opp et bilde, delta i
konkurransen om et gavekort på 500 kroner. Bildet må være ditt eget.
Takk for din anmeldelse
For å se din anbefaling må du oppdatere din browser
{{ review.Stars }} Anmeldt av {{ review.FirstName }} {{ review.LastName }}
{{ review.PositiveVotes }}
Legg i handlekurven
Gå til kassen

Andre kunder kjøpte også:

Vis alt tilbehør
Gå til kassen
Trygghet
Alltid 365 dagers åpent kjøp
Gratis levering ved kjøp over 600 kr. (*gjelder ikke produkter som krever pallfrakt)
Autoriseret verksted
Offisiell forhandler av alle merker