Mareld Akio er en smart kombinasjon av stil og praktisk bruk, som gjør det enkelt å lykkes med alt fra hakking til skjæring på kjøkkenet.
Santokukniven, også kjent som "kniv for tre oppgaver", er kjent for å være allsidig. Med en bladlengde på 18 centimeter er denne kniven perfekt for å skjære, hakke og strimle. Den er solid og gir deg frihet til å utforske på kjøkkenet.
Kokkekniven, kjøkkenets alt-i-ett-verktøy, gjør matlagingen både lettere og morsommere. Med en imponerende lengde på 21 centimeter er denne kokkekniven fra Akio-serien godt balansert og stabil. Håndtaket gir et sikkert grep uansett hvordan du holder kniven. Den er essensiell for alt fra skjæring til kutting.
Skrellekniven er ofte den minste, men mest brukte kniven på kjøkkenet. Mareld Akio skrellekniv har en bladlengde på 9 centimeter, perfekt for å rense sopp, hakke urter og chili, åpne emballasjer eller skrelle poteter. Den kompakte størrelsen gjør den enkel å bruke, og du får god kontroll over bladet når du skjærer.
Mareld Akio er en smart kombinasjon av stil og praktisk bruk, som gjør det enkelt å lykkes med alt fra hakking til skjæring på kjøkkenet.
Santokukniven, også kjent som "kniv for tre oppgaver", er kjent for å være allsidig. Med en bladlengde på 18 centimeter er denne kniven perfekt for å skjære, hakke og strimle. Den er solid og gir deg frihet til å utforske på kjøkkenet.
Kokkekniven, kjøkkenets alt-i-ett-verktøy, gjør matlagingen både lettere og morsommere. Med en imponerende lengde på 21 centimeter er denne kokkekniven fra Akio-serien godt balansert og stabil. Håndtaket gir et sikkert grep uansett hvordan du holder kniven. Den er essensiell for alt fra skjæring til kutting.
Skrellekniven er ofte den minste, men mest brukte kniven på kjøkkenet. Mareld Akio skrellekniv har en bladlengde på 9 centimeter, perfekt for å rense sopp, hakke urter og chili, åpne emballasjer eller skrelle poteter. Den kompakte størrelsen gjør den enkel å bruke, og du får god kontroll over bladet når du skjærer.