Knivsett med to kniver i Chef-serien fra MAC, bestående av en grønnsakskniv og en gyoto-/sushikniv. I likhet med de andre delene i serien er knivene utstyrt med et spesialutviklet teflonbelegg på bladene, noe som gjør det lettere å håndtere ingredienser som ellers har en tendens til å feste seg på bladet. Dette gjør at du kan arbeide mer effektivt og med større presisjon, uten å måtte stoppe for å rengjøre bladet underveis i kutteprosessen.
Sushikniven har en bladlengde på 21,5 centimeter, mens grønnsaksknivens blad er på 13,5 centimeter. Begge knivene er laget av ekstra hardt stål, som inneholder molybden, wolfram og vanadium. Den robuste sammensetningen gjør at eggen beholder skjæreevnen over tid, og gir også enestående motstand mot rust. Knivenes håndtak er laget av massivt tre, som er ergonomisk utformet for å gi et sikkert og behagelig grep når du arbeider med dem.
Du får altså to robuste, praktiske og brukervennlige kniver som er balansert for å gi deg både presisjon og bekvemmelighet på kjøkkenet, selv når du arbeider med ømfintlige ingredienser.
Knivsett med to kniver i Chef-serien fra MAC, bestående av en grønnsakskniv og en gyoto-/sushikniv. I likhet med de andre delene i serien er knivene utstyrt med et spesialutviklet teflonbelegg på bladene, noe som gjør det lettere å håndtere ingredienser som ellers har en tendens til å feste seg på bladet. Dette gjør at du kan arbeide mer effektivt og med større presisjon, uten å måtte stoppe for å rengjøre bladet underveis i kutteprosessen.
Sushikniven har en bladlengde på 21,5 centimeter, mens grønnsaksknivens blad er på 13,5 centimeter. Begge knivene er laget av ekstra hardt stål, som inneholder molybden, wolfram og vanadium. Den robuste sammensetningen gjør at eggen beholder skjæreevnen over tid, og gir også enestående motstand mot rust. Knivenes håndtak er laget av massivt tre, som er ergonomisk utformet for å gi et sikkert og behagelig grep når du arbeider med dem.
Du får altså to robuste, praktiske og brukervennlige kniver som er balansert for å gi deg både presisjon og bekvemmelighet på kjøkkenet, selv når du arbeider med ømfintlige ingredienser.