Med kniver fra Global får du slitesterke kniver som holder seg skarpe, er estetisk tiltalende og gjør jobben på kjøkkenet enklere. Dette settet inneholder tre kniver: en G-2 kokkekniv, en GS-1 kjøkkenkniv og en GSF-15 urtekniv. Alle knivene i settet er laget av Cromova 18, en unik blanding av rustfritt stål som er utrolig hardt og holdbart. Knivene er utrolig skarpe og balanserte, alt for å gjøre opplevelsen på kjøkkenet så let tog smidig som mulig.
G-2 kokkekniven er den grunnleggende kniven i Global serien og er den kniven som mange kjøper først. Med en bladlengde på 20 centimeter kan den ta seg av mange forskjellige oppgaver, sånn at du enkelt kan skjære og hakke opp for eksempel grønnsaker eller kjøtt. GS-1 kjøkkenkniven er også fin å ha til flere oppgaver, men har et kortere blad på 11 centimeter som gjør den fin til å bruke på litt mindre råvarer. Siste, men ikke minst er det inkludert en GSF-15 urtekniv med et 8 centimeter langt blad. Den er fantastisk til alt du lager utenfor skjærebrettet, som for eksempel når du renser eller skreller frukt og grønt.
Med kniver fra Global får du slitesterke kniver som holder seg skarpe, er estetisk tiltalende og gjør jobben på kjøkkenet enklere. Dette settet inneholder tre kniver: en G-2 kokkekniv, en GS-1 kjøkkenkniv og en GSF-15 urtekniv. Alle knivene i settet er laget av Cromova 18, en unik blanding av rustfritt stål som er utrolig hardt og holdbart. Knivene er utrolig skarpe og balanserte, alt for å gjøre opplevelsen på kjøkkenet så let tog smidig som mulig.
G-2 kokkekniven er den grunnleggende kniven i Global serien og er den kniven som mange kjøper først. Med en bladlengde på 20 centimeter kan den ta seg av mange forskjellige oppgaver, sånn at du enkelt kan skjære og hakke opp for eksempel grønnsaker eller kjøtt. GS-1 kjøkkenkniven er også fin å ha til flere oppgaver, men har et kortere blad på 11 centimeter som gjør den fin til å bruke på litt mindre råvarer. Siste, men ikke minst er det inkludert en GSF-15 urtekniv med et 8 centimeter langt blad. Den er fantastisk til alt du lager utenfor skjærebrettet, som for eksempel når du renser eller skreller frukt og grønt.