Sett med tre kniver fra det norske merket Brusletto. I settet er det inkludert en kokkekniv, en filékniv og en skrellekniv. Kokkekniven er en en kniv som de fleste ikke ville klart seg uten på kjøkkenet. Denne varianten har en bladlengde på 20 centimeter og kan brukes til grønnsaker, benfritt kjøtt og fisk. Den smidige filékniven i settet har et smalt og spisst blad på 23 centimeter, som er perfekt til å skjære opp tunne skiver av kjøtt og fisk, eller for å bene ut kjøtt. Settets skrellekniv er en perfekt universalkniv som lar deg skrelle, skive og skjære med enkelhet. Den har et kort og spisst rett blad som er 19 centimeter langt, som er perfekt for frukt og grønnsaker.
Samtlige kniver i settet har et blad av tysk stål med en hardhet på 57 +/- 2 Rockwell. Håndtaket har et ergonomisk design som ligger godt i hånden og er laget av høykvalitativ kompositt. Du får med andre ord stabile kniver som holder lenge og som kommer til nytte på kjøkkenet i mange år framover. Slip knivene ved behov med en vinkel på 15° med slipestål. Skyll av kniven direkte etter bruk, ettersom salt og syre påvirker knivbladet. Knivene tåler oppvaskmaskin, men for best mulig holdbarhet anbefaler vi at du vasker dem for hånd og deretter tørker av med en gang.
Sett med tre kniver fra det norske merket Brusletto. I settet er det inkludert en kokkekniv, en filékniv og en skrellekniv. Kokkekniven er en en kniv som de fleste ikke ville klart seg uten på kjøkkenet. Denne varianten har en bladlengde på 20 centimeter og kan brukes til grønnsaker, benfritt kjøtt og fisk. Den smidige filékniven i settet har et smalt og spisst blad på 23 centimeter, som er perfekt til å skjære opp tunne skiver av kjøtt og fisk, eller for å bene ut kjøtt. Settets skrellekniv er en perfekt universalkniv som lar deg skrelle, skive og skjære med enkelhet. Den har et kort og spisst rett blad som er 19 centimeter langt, som er perfekt for frukt og grønnsaker.
Samtlige kniver i settet har et blad av tysk stål med en hardhet på 57 +/- 2 Rockwell. Håndtaket har et ergonomisk design som ligger godt i hånden og er laget av høykvalitativ kompositt. Du får med andre ord stabile kniver som holder lenge og som kommer til nytte på kjøkkenet i mange år framover. Slip knivene ved behov med en vinkel på 15° med slipestål. Skyll av kniven direkte etter bruk, ettersom salt og syre påvirker knivbladet. Knivene tåler oppvaskmaskin, men for best mulig holdbarhet anbefaler vi at du vasker dem for hånd og deretter tørker av med en gang.