Knivsett i tre deler fra det norske merket Brusletto. I settet er det inkludert en kokkekniv, en brødkniv og et slipestål som hjelper deg med å holde knivene dine skarpe og bra. Den mangesidige kokkekniven har en bladlengde på 20 centimeter og kan brukes til alt fra grønnsaker til beinfritt kjøtt og fisk. Brødknivens blad er 23 centimeter langt og har et spisst knivblad som gjør det enkelt å skjære opp alle typer av brød, selv når det er rykende ferskt fra ovnen. Slipestålet er laget av krombelagt kullstål som er varmebehandlet for å skape en utside som er slitesterkt mot rust og slitasje. Knivenes blad er laget av tysk 1.4116 stål med en hardhet på 57 ?/- 2 Rockwell. Alle delene i settet har ergonomiske håndtak av kompositt som ligger godt i hånden.
Brukerguide slipestål: Hell bladet mot stålet i 15-20° slipevinkel. Hold stålet i venstre hånd og kniven med høyre. Hold stålet helt stille og slip kniven ved å røre den over stålet. Dra bladet fra bunnen til spissen langs stålet, sånn at hele bladet slipes. Gjenta prosessen på begge sidene av kniven 5-10 ganger, til kniven er slipt til ønsket skarphet.
Knivsett i tre deler fra det norske merket Brusletto. I settet er det inkludert en kokkekniv, en brødkniv og et slipestål som hjelper deg med å holde knivene dine skarpe og bra. Den mangesidige kokkekniven har en bladlengde på 20 centimeter og kan brukes til alt fra grønnsaker til beinfritt kjøtt og fisk. Brødknivens blad er 23 centimeter langt og har et spisst knivblad som gjør det enkelt å skjære opp alle typer av brød, selv når det er rykende ferskt fra ovnen. Slipestålet er laget av krombelagt kullstål som er varmebehandlet for å skape en utside som er slitesterkt mot rust og slitasje. Knivenes blad er laget av tysk 1.4116 stål med en hardhet på 57 ?/- 2 Rockwell. Alle delene i settet har ergonomiske håndtak av kompositt som ligger godt i hånden.
Brukerguide slipestål: Hell bladet mot stålet i 15-20° slipevinkel. Hold stålet i venstre hånd og kniven med høyre. Hold stålet helt stille og slip kniven ved å røre den over stålet. Dra bladet fra bunnen til spissen langs stålet, sånn at hele bladet slipes. Gjenta prosessen på begge sidene av kniven 5-10 ganger, til kniven er slipt til ønsket skarphet.