En kraftig grønnsakshakke og kokkekniv som slår all motstand!
Med denne Nakiri / grønnsakshakken fra Japan, forbereder du salaten på kort tid! Det kraftige bladet er laget av best mulig materiale og består av 33 lag av stål og en kjede av VG-10. Håndtaket er pent designet og gjør knivestokken enda mer. Materialet i håndtaket er Corian og består av naturlige mineraler og bidrar til et fast grep og ergonomisk bruk.
Japan er kjent for sin kniv- og sverdkunst, der de alltid setter kvalitet først. Bak produksjonen av denne grønnsakshylle står Mcusta, et verdensberømt knivmerke som har steget i løpet av de siste 20 årene. Ønsker du en av verdens beste kniver på kjøkkenet ditt, er denne Zanmai Nakiri definitivt for deg!
Spesifikasjoner:
- Materiale: Hvit Corian, Stål.
- Lengde: 33 cm.
- Bladlengde: 16,5 cm.
- Vekt: 0,3 kg.
- Rengjøring: Håndvask.
Les mer
En kraftig grønnsakshakke og kokkekniv som slår all motstand!
Med denne Nakiri / grønnsakshakken fra Japan, forbereder du salaten på kort tid! Det kraftige bladet er laget av best mulig materiale og består av 33 lag av stål og en kjede av VG-10. Håndtaket er pent designet og gjør knivestokken enda mer. Materialet i håndtaket er Corian og består av naturlige mineraler og bidrar til et fast grep og ergonomisk bruk.
Japan er kjent for sin kniv- og sverdkunst, der de alltid setter kvalitet først. Bak produksjonen av denne grønnsakshylle står Mcusta, et verdensberømt knivmerke som har steget i løpet av de siste 20 årene. Ønsker du en av verdens beste kniver på kjøkkenet ditt, er denne Zanmai Nakiri definitivt for deg!
Spesifikasjoner:
- Materiale: Hvit Corian, Stål.
- Lengde: 33 cm.
- Bladlengde: 16,5 cm.
- Vekt: 0,3 kg.
- Rengjøring: Håndvask.
Lagervarer Lagervarer er produkter markerte med en leveringstid på 1–4 hverdager.
Forhåndsbestilling Varer markerte med en lenger leveringstid er angitt med en estimert leveringstid fra leverandøren. Vi strever alltid etter å klare denne leveringstid, men det kan bli forsinkelser enkelte fall. Hvis en forsinkelse har skjedd vil du bli kontaktet via e-mail senest dagen før planlagt mottakelse (avsendelsesdagen).