Samura har produsert denne nakiri-kniven i Kina etter en japansk metode med damaskusstål. Nakiri-kniven egner seg godt til å hakke og kutte grønnsaker. Knivbladet består av 67 lag Damaskusstål, som er en teknikk hvor flere lag med jern og stål er smidd sammen, noe som øker bladets skarphet og holdbarhet.
Knivbladet er 16,7 centimeter langt og har en hardhet på 61 (HCR) og en vekt som gjør det lettere å både kutte og hogge. Det ergonomiske skaftet består av materialet G-10 som er et herdet, og sterkt komposittmateriale som motstår fukt. Mellom bladet og skaftet finnes antibakterielt stål, noe som er en klar fordel ved matlaging.
Samura har produsert denne nakiri-kniven i Kina etter en japansk metode med damaskusstål. Nakiri-kniven egner seg godt til å hakke og kutte grønnsaker. Knivbladet består av 67 lag Damaskusstål, som er en teknikk hvor flere lag med jern og stål er smidd sammen, noe som øker bladets skarphet og holdbarhet.
Knivbladet er 16,7 centimeter langt og har en hardhet på 61 (HCR) og en vekt som gjør det lettere å både kutte og hogge. Det ergonomiske skaftet består av materialet G-10 som er et herdet, og sterkt komposittmateriale som motstår fukt. Mellom bladet og skaftet finnes antibakterielt stål, noe som er en klar fordel ved matlaging.