Miyabi sin Shotoh kniv er en kompakt kjøkkenkniv til bruk på både frukt og grønnsaker. Kniven er en favoritt blant kokker på grunn av sin harde kjerne og fantastiske skarphet. Kjernen er belagt med 132 ytterlag av stl, noe som gjør at kniven har et unikt damaskus-mønster på metallet. Kniven har et blad på 13cm, og er produsert i 67 graders metall. Håndtaket er i sort ask.
Miyabi kniver og tilbehør er et samarbeid mellom Zwilling og Kokkene Rokusaburo Michiba, den første japanske Iron Chef og kokken Masaharu Morimoto, den mest berømte japanske Iron Chef. Miyabi kniver er laget på de urgamle japanske tradisjonene og de moderne tyske ingeniør- og fabrikasjonstradisjone. Miyabi sine kniver gir deg eksepsjonelt skarpe kniver med refinert skjønnhet, finesse og kvalitet som er så inngarvet i den japanske kulturen.
Miyabi sin Shotoh kniv er en kompakt kjøkkenkniv til bruk på både frukt og grønnsaker. Kniven er en favoritt blant kokker på grunn av sin harde kjerne og fantastiske skarphet. Kjernen er belagt med 132 ytterlag av stl, noe som gjør at kniven har et unikt damaskus-mønster på metallet. Kniven har et blad på 13cm, og er produsert i 67 graders metall. Håndtaket er i sort ask.
Miyabi kniver og tilbehør er et samarbeid mellom Zwilling og Kokkene Rokusaburo Michiba, den første japanske Iron Chef og kokken Masaharu Morimoto, den mest berømte japanske Iron Chef. Miyabi kniver er laget på de urgamle japanske tradisjonene og de moderne tyske ingeniør- og fabrikasjonstradisjone. Miyabi sine kniver gir deg eksepsjonelt skarpe kniver med refinert skjønnhet, finesse og kvalitet som er så inngarvet i den japanske kulturen.
Miyabi kniver