Nakiri grønnsakskniv i 5000 MCD-serien fra Miyabi. Kniven gir deg et stort treff på skjærebrettet, og er perfekt for å kutte frukt og grønnsaker. Du får både et høykvalitets blad, og et flott skaft i lys valbjørk med et unikt utseende.
Som de andre knivene i 5000 MCS-serien har kniven en kjerne av MC63 pulverstål, omgitt av ytterligere 100 lag rustfritt stål. Stålet er isherdet ved -196°C, noe som gir kniven et flott damaskmønster og en ekstraordinær hardhet. Fordi kniven er slipt etter den tradisjonelle japanske Honbazuke teknologien, får du også en utrolig skarphet.
Nakiri grønnsakskniv i 5000 MCD-serien fra Miyabi. Kniven gir deg et stort treff på skjærebrettet, og er perfekt for å kutte frukt og grønnsaker. Du får både et høykvalitets blad, og et flott skaft i lys valbjørk med et unikt utseende.
Som de andre knivene i 5000 MCS-serien har kniven en kjerne av MC63 pulverstål, omgitt av ytterligere 100 lag rustfritt stål. Stålet er isherdet ved -196°C, noe som gir kniven et flott damaskmønster og en ekstraordinær hardhet. Fordi kniven er slipt etter den tradisjonelle japanske Honbazuke teknologien, får du også en utrolig skarphet.