Ryda Knives A30 pre-cutter har en bladlengde på 20 centimeter og er skapt for deg som setter pris på kvalitet og presisjon på kjøkkenet. Gjennom mange års nøye utvikling har knivene i A30-serien blitt designet med tanke på behovene til den dyktige brukeren og de høyest mulige håndverksmessige standardene. Et utmerket valg for deg som foretrekker et knivhåndtak der tommelen hviler på bladet, noe som gir maksimal kontroll og presisjon når du skjærer.
Knivbladet er laget av trelags stål med en kjerne av Aus-10-stål, et stål som er verdenskjent for sin imponerende ytelse og holdbarhet. Stålet har en imponerende hardhet på 60 HRC og kan enkelt slipes etter behov, og det er robust nok til å takle selv de mest krevende oppgavene på kjøkkenet. Stålet etterbehandles ofte, noe som forlenger knivens levetid og sikrer at den beholder sin skarphet og styrke over tid. Den skarpe eggen er slipt til en vinkel på 15° på hver side, noe som ikke bare gir enestående ytelse, men også gjør det enkelt å gjenopprette skarpheten når det trengs.
A30-beskjæringssaksen har et håndtak av stabilisert valnøttre, som er spesialbehandlet for ekstra hardhet og holdbarhet. Den ergonomiske formen sikrer komfort og kontroll, selv ved langvarig bruk på kjøkkenet. Med sin tidløse design tilbyr forskjæreren ikke bare eksepsjonell ytelse, men har også et estetisk tiltalende utseende som passer perfekt inn i både det profesjonelle kjøkkenet og hjemmekjøkkenet.
Ryda Knives A30 pre-cutter har en bladlengde på 20 centimeter og er skapt for deg som setter pris på kvalitet og presisjon på kjøkkenet. Gjennom mange års nøye utvikling har knivene i A30-serien blitt designet med tanke på behovene til den dyktige brukeren og de høyest mulige håndverksmessige standardene. Et utmerket valg for deg som foretrekker et knivhåndtak der tommelen hviler på bladet, noe som gir maksimal kontroll og presisjon når du skjærer.
Knivbladet er laget av trelags stål med en kjerne av Aus-10-stål, et stål som er verdenskjent for sin imponerende ytelse og holdbarhet. Stålet har en imponerende hardhet på 60 HRC og kan enkelt slipes etter behov, og det er robust nok til å takle selv de mest krevende oppgavene på kjøkkenet. Stålet etterbehandles ofte, noe som forlenger knivens levetid og sikrer at den beholder sin skarphet og styrke over tid. Den skarpe eggen er slipt til en vinkel på 15° på hver side, noe som ikke bare gir enestående ytelse, men også gjør det enkelt å gjenopprette skarpheten når det trengs.
A30-beskjæringssaksen har et håndtak av stabilisert valnøttre, som er spesialbehandlet for ekstra hardhet og holdbarhet. Den ergonomiske formen sikrer komfort og kontroll, selv ved langvarig bruk på kjøkkenet. Med sin tidløse design tilbyr forskjæreren ikke bare eksepsjonell ytelse, men har også et estetisk tiltalende utseende som passer perfekt inn i både det profesjonelle kjøkkenet og hjemmekjøkkenet.