Japansk universalkniv av modellen Kiritsuke, i serien 6000 MCT fra Miyabi. Denne bladformen passer til de fleste oppgaver, men brukes oftest i det japanske kjøkkenet. Godt egnet til sashimi og kutting av grønnsaker.
Kniven har et flott håndtak i pakkatre som gir deg både komfort og balanse. Det symmetriske bladet er slipt med Honbazuke teknologi, som sørger for en utrolig skarphet. Du får en funksjonell og balansert kniv, godt egnet til kjøkkenets utfordringer. Vask for hånd under lunkent vann med mildt vaskemiddel og en svamp som ikke riper produktet.
Japansk universalkniv av modellen Kiritsuke, i serien 6000 MCT fra Miyabi. Denne bladformen passer til de fleste oppgaver, men brukes oftest i det japanske kjøkkenet. Godt egnet til sashimi og kutting av grønnsaker.
Kniven har et flott håndtak i pakkatre som gir deg både komfort og balanse. Det symmetriske bladet er slipt med Honbazuke teknologi, som sørger for en utrolig skarphet. Du får en funksjonell og balansert kniv, godt egnet til kjøkkenets utfordringer. Vask for hånd under lunkent vann med mildt vaskemiddel og en svamp som ikke riper produktet.