Denne tournierkniven fra Mareld er et praktisk verktøy med kort blad som er perfekt utformet for å skrelle og forme frukt og grønnsaker med presisjon. Kniven er laget av rustfritt stål og gir høy ytelse på kjøkkenet. Den er også nøye balansert for å sikre et komfortabelt og sikkert grep under bruk. Bladet er 7 cm langt, noe som gjør den ideell for detaljert arbeid og effektiv håndtering av mindre ingredienser. Marelds kjøkkenkniver har et design med røtter i tysk knivtradisjon. Knivene er laget av 1.4116 rustfritt stål med en hardhet på 55–57 HRC. Dette gir deg en slitesterk egg som tåler tøffe utfordringer på kjøkkenet, samtidig som den er enkel å slipe når det trengs. Håndtaket er laget av lyst pakkatre, en blanding av tynne trelag som settes sammen med harpiks under sterkt trykk. Dette gir et hardt og kompakt materiale med vannavvisende og antibakterielle egenskaper som fungerer bra på kjøkkenet.
For å bevare kokkekniven på best mulig måte anbefaler vi at du vasker den for hånd og tørker den med et kjøkkenhåndkle etter bruk. Oppbevar den deretter på en knivskinne, i et knivstativ eller i en knivskuff for å holde eggen så skarp som mulig.
Vi anbefaler at du vedlikeholder kniven med et slipestål og sliper eggen med våtstein ved behov. Til vedlikeholdssliping kan du bruke Mareld Slipestein 1000/3000. For mer avansert sliping anbefaler vi at du kombinerer en grovere og en finere slipestein, for eksempel Mareld Slipestein 300/1500 og Mareld Slipestein 4000/8000. På denne måten kan du først bruke den grovere slipesteinen til å skape en ny kant, og deretter bruke den finere steinen til å polere eggen til perfeksjon.
Denne tournierkniven fra Mareld er et praktisk verktøy med kort blad som er perfekt utformet for å skrelle og forme frukt og grønnsaker med presisjon. Kniven er laget av rustfritt stål og gir høy ytelse på kjøkkenet. Den er også nøye balansert for å sikre et komfortabelt og sikkert grep under bruk. Bladet er 7 cm langt, noe som gjør den ideell for detaljert arbeid og effektiv håndtering av mindre ingredienser. Marelds kjøkkenkniver har et design med røtter i tysk knivtradisjon. Knivene er laget av 1.4116 rustfritt stål med en hardhet på 55–57 HRC. Dette gir deg en slitesterk egg som tåler tøffe utfordringer på kjøkkenet, samtidig som den er enkel å slipe når det trengs. Håndtaket er laget av lyst pakkatre, en blanding av tynne trelag som settes sammen med harpiks under sterkt trykk. Dette gir et hardt og kompakt materiale med vannavvisende og antibakterielle egenskaper som fungerer bra på kjøkkenet.
For å bevare kokkekniven på best mulig måte anbefaler vi at du vasker den for hånd og tørker den med et kjøkkenhåndkle etter bruk. Oppbevar den deretter på en knivskinne, i et knivstativ eller i en knivskuff for å holde eggen så skarp som mulig.
Vi anbefaler at du vedlikeholder kniven med et slipestål og sliper eggen med våtstein ved behov. Til vedlikeholdssliping kan du bruke Mareld Slipestein 1000/3000. For mer avansert sliping anbefaler vi at du kombinerer en grovere og en finere slipestein, for eksempel Mareld Slipestein 300/1500 og Mareld Slipestein 4000/8000. På denne måten kan du først bruke den grovere slipesteinen til å skape en ny kant, og deretter bruke den finere steinen til å polere eggen til perfeksjon.