Robust universalkniv fra Kasumi som kan brukes til det meste på kjøkkenet. Knivens størrelse gjør den perfekt å bruke når man skal beine ut kjøtt og for å få ut mer fra de vanskelige stedene hvor en vanlig kokkekniv ikke rekker til.
32 lag rustfritt stål og 15 graders vinkel gjør kniven svært skarp. Håndtaket er laget av tre med impregnert hardplast. Kniven er produsert i Seki i Japan.
Spesifikasjoner:
Mål:
Knivlengde: 25 cm.
Bladlengde: 14 cm.
Vekt: 100 gram.
Robust universalkniv fra Kasumi som kan brukes til det meste på kjøkkenet. Knivens størrelse gjør den perfekt å bruke når man skal beine ut kjøtt og for å få ut mer fra de vanskelige stedene hvor en vanlig kokkekniv ikke rekker til.
32 lag rustfritt stål og 15 graders vinkel gjør kniven svært skarp. Håndtaket er laget av tre med impregnert hardplast. Kniven er produsert i Seki i Japan.
Spesifikasjoner:
Mål:
Knivlengde: 25 cm.
Bladlengde: 14 cm.
Vekt: 100 gram.