Formalet kaffe er godt, men det kan ikke måle seg med aromaen og smaken, som du får ut av helt friskkvernede bønner. Denne kaffekvern fra Graef er helt perfekt til deg, som har lyst til å prøve krefter med å kverne din egen kaffe og ønsker en brukervennlig maskin, som er lett å innstille. Kvernen innstilles lett på én av de 20 kverneinnstillingene alt etter, hvor fint eller grovt kaffen skal kvernes. Til filterkaffe er det for eksempel godt med mere grovkvernet kaffe, mens kaffe til espresso gjerne må være helt fint.
CM 702 har en langsomtdreiende kvern, som ikke varmer kaffen opp, hvilket bevarer aromaen optimalt, så mye smak og duft som overhodet er mulig ender opp i koppen din. Med til kaffekværnen følger en beholder av plast, som du kan kverne kaffen direkte i til filter- og stempelkaffe.
Formalet kaffe er godt, men det kan ikke måle seg med aromaen og smaken, som du får ut av helt friskkvernede bønner. Denne kaffekvern fra Graef er helt perfekt til deg, som har lyst til å prøve krefter med å kverne din egen kaffe og ønsker en brukervennlig maskin, som er lett å innstille. Kvernen innstilles lett på én av de 20 kverneinnstillingene alt etter, hvor fint eller grovt kaffen skal kvernes. Til filterkaffe er det for eksempel godt med mere grovkvernet kaffe, mens kaffe til espresso gjerne må være helt fint.
CM 702 har en langsomtdreiende kvern, som ikke varmer kaffen opp, hvilket bevarer aromaen optimalt, så mye smak og duft som overhodet er mulig ender opp i koppen din. Med til kaffekværnen følger en beholder av plast, som du kan kverne kaffen direkte i til filter- og stempelkaffe.