Handlekurv Kurv ?.SubtotalFormatted? String.Empty Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter
Handlekurv Kurv Vis handlekurv Gå til kassen Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter
Handlekurv Kurv ?.SubtotalFormatted? String.Empty Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter
Handlekurv Kurv Vis handlekurv Gå til kassen Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter

Fordelene med en jernpanne

  • Allsidigheten - De holder varmen veldig bra og blir raskt varme, uten at materialet tar skade. Vær allikevel forsiktig med å varme opp dem for fort, da stålet risikerer å bli deformert. Den absorberer varmen veldig fort, så øk varmen litt og litt til ønsket temperatur.
  • Naturlig non-stick belegg - Å gi jernpanne det naturlige non-stick belegget går raskt og effektivt. Før din jernpanne skal brukes for første gang, skal du brenne inn den ordentlig. Deretter sp kommer jernpannens non-stick yte å forbedres hele tiden desto mer stekepannen brukes. Jo mørkere og mer brukt stekepannen blir, desto bedre stekeegenskaper får den. Jernpanner er derfor et kjøkkenutstyr som blir bedre med tiden. Se hvordan du brenner inn pannen din i Emilia Nilssons guide over.
  • Mindre fett - Stekepannens naturlige non-stick belegg gjør at din jernpanne krever mindre og mindre fett etter hver gang den har blitt brukt. Takket være non-stick belegget trenger du ikke å olje inn eller smøre inn stekepannen før bruk. Du kan også steke ditt kjøtt på veldig høy temperatur uten at det brenner seg fast.
  • Bruk den til alt -  Uansett om det er luftige egg, stekte poteter, kjøtt med en sprø stekeyte, sauterte grønnsaker eller ovnssteking. Jernpannen kan alt - som også er grunnen til at den i årevis har vært profesjonelle kokkers go-to i restauranger.
  • Fungerer på alle sorters varmekilder - inklusive induksjon og ovn.
  • Oppnå høye temperaturer - Jernpanner er praktiske for å oppnå høye temperaturer og når du vil lage retter med en sprø og karamellisert yte. Når stekepannen står på stekeplaten, absorberer den varmen optimalt - når den tas bort fra platen, så synker varmen igjen.

 

LES MER OM RENGJØRING OG VEDLIKEHOLD HER

3 raske spørsmål til Emilia Nilsson om jernpanner

Hva lager man i en jernpanne?

Man kan lage alt i en jernpanne, men den passer best til å bryne mat i. Altså kjøtt, sopp, grønnsaker og råvarer man vil få en fin yte på. Man skal unngå syrlige råvarer fordi det drar ut jern fra pannen og den får en sløere stekeyte.

Hvor lenge holder en jernpanne?

En jernpanne har veldig lang holdbarhet og om du tar godt vare på den, får du en panne som holder i mange år framover!

Skal man tenke på noe når det gjelder bruk og vedlikehold?

  • Rengjør med varmt vann (ingen såpe) når pannen fortsatt er litt varm etter bruk, men vent en liten stund så den ikke er glovarm.
  • Ikke la pannen stå i bløtt etter rengjøring. Tørk av den med en gang med papir, bare noen minutter kan gjøre at den ruster.
  • Utsett ikke pannen for raske temperaturforandringer fordi da kan den lett endre seg i formen.
Legg i handlekurven
Gå til kassen

Andre kunder kjøpte også:

Vis alt tilbehør
Gå til kassen
Trygghet
Alltid 365 dagers åpent kjøp
Gratis levering ved kjøp over 600 kr. (*gjelder ikke produkter som krever pallfrakt)
Autoriseret verksted
Offisiell forhandler av alle merker