Stilig dampovn med sinkfinish fra Bertazzoni Modern-serien, utstyrt med TFT-display og et elegant svart glasshåndtak. En dampovn kjennetegnes av sirkulasjon av vanndamp, noe som gjør det mulig å lage mat ved lavere temperatur og kortere tilberedningstid. Dette gir en mer skånsom tilberedning som bevarer matens smak, tekstur og saftighet på best mulig måte. Det har også helsemessige fordeler, ettersom dampen bevarer næringsstoffene i maten bedre enn i en tradisjonell ovn.
Bertazzoni F6011MODVPTZ dampovn er utstyrt med pyrolytisk rengjøring, noe som betyr at matrester, smuss og fett brennes ved høy temperatur. Alt du trenger å gjøre er å tørke av asken med en klut etterpå, noe som eliminerer behovet for rengjøringsmidler med sterke kjemikalier og sparer deg for verdifull tid til morsommere oppgaver.
Bak ovnspanelet er det et vannreservoar som fylles før tilberedningen, og som omdannes til damp når ovnen varmes opp. Du kan velge mellom flere ulike dampnivåer som passer til ulike typer matretter. Ovnen er selvfølgelig også utstyrt med klassiske funksjoner som over- og undervarme, grill, pizza og varmluft, som du ved behov kan kombinere med dampen for optimalt resultat. Totalt har ovnen elleve ulike funksjoner. Maksimal ovnstemperatur 300°C.
Stilig dampovn med sinkfinish fra Bertazzoni Modern-serien, utstyrt med TFT-display og et elegant svart glasshåndtak. En dampovn kjennetegnes av sirkulasjon av vanndamp, noe som gjør det mulig å lage mat ved lavere temperatur og kortere tilberedningstid. Dette gir en mer skånsom tilberedning som bevarer matens smak, tekstur og saftighet på best mulig måte. Det har også helsemessige fordeler, ettersom dampen bevarer næringsstoffene i maten bedre enn i en tradisjonell ovn.
Bertazzoni F6011MODVPTZ dampovn er utstyrt med pyrolytisk rengjøring, noe som betyr at matrester, smuss og fett brennes ved høy temperatur. Alt du trenger å gjøre er å tørke av asken med en klut etterpå, noe som eliminerer behovet for rengjøringsmidler med sterke kjemikalier og sparer deg for verdifull tid til morsommere oppgaver.
Bak ovnspanelet er det et vannreservoar som fylles før tilberedningen, og som omdannes til damp når ovnen varmes opp. Du kan velge mellom flere ulike dampnivåer som passer til ulike typer matretter. Ovnen er selvfølgelig også utstyrt med klassiske funksjoner som over- og undervarme, grill, pizza og varmluft, som du ved behov kan kombinere med dampen for optimalt resultat. Totalt har ovnen elleve ulike funksjoner. Maksimal ovnstemperatur 300°C.
Dampnivåer
Ved å tilsette damp tilberedes rettene skånsomt og forblir saftige inni.
Ved tilberedning med varmluftsfunksjonen kan bruken av damp stilles inn på tre nivåer:
- MIN, ideelt for kjøtt, fjærkre, ovnsretter og gratiner.
- MED: Ideell til kjøttgryter, gryteretter, brød og gjærdeig.
- MAX. Ideell til retter som suppe, brødpudding og fisk.