Wok i høykvalitets støpejern med diameter 30 cm og 15 cm på bunnen. En støpejernspanne har et naturlig non-stick belegg som blir til av fettet du ellers bruker til matlaging. Derfor er dette en mye sunnere måte å steke mat på. Samtidig, gir den jevne varmefordelignen og det tykke varmebehandlede jernet ekstra god smak til alt du lager. Kokekarene fra Carl Victor i støpejern er allerede innbrent i vegetabilsk olje ved 400°C og er klare til bruk.
Woken kan brukes på alle typer komfyrer inkludert induksjon og åpen ild. Varm opp woken med matolje/smør eller annen matfett til den er varm og klar. Du kan brune (forsegle) maten i 45 sekunder på hver side før du senker varmen for å fullføre stekingen. Da får du en lekker skorpe, samtidig som maten godgjør seg ved hjelp av varmen som allerede er i jernet. Den er også helt perfekt til alle slags wok-retter laget av grønnsaker, samt gryteretter med kjøtt og saus, som får en fantastisk smak av å ha godgjort seg i en støpejernsgryte. Veier 3,2 kg og er et stabilt, pålitelig kokekar en blir glad i.
Dette er et høykvilatetsprodukt, som vil gi deg og dine kjære utallige gode middagsminner i årene fremover. De er produsert og designet i Höganäs, Skåne av Göran Ek og Robert Ek, og er laget for hånd av strengt kontrollert resirkulerbart jern, frie for PTFE. De er svært lettstelte, da de bare skal skylles med varmt vann og oppvaskbørste. Du må aldri la den stå våt, med fuktig mat i eller vaske den i oppvaskmaskin. Les nedenfor hvordan du skal stelle og bevare støpejernspannen din for å ha den i generasjoner.
Wok i høykvalitets støpejern med diameter 30 cm og 15 cm på bunnen. En støpejernspanne har et naturlig non-stick belegg som blir til av fettet du ellers bruker til matlaging. Derfor er dette en mye sunnere måte å steke mat på. Samtidig, gir den jevne varmefordelignen og det tykke varmebehandlede jernet ekstra god smak til alt du lager. Kokekarene fra Carl Victor i støpejern er allerede innbrent i vegetabilsk olje ved 400°C og er klare til bruk.
Woken kan brukes på alle typer komfyrer inkludert induksjon og åpen ild. Varm opp woken med matolje/smør eller annen matfett til den er varm og klar. Du kan brune (forsegle) maten i 45 sekunder på hver side før du senker varmen for å fullføre stekingen. Da får du en lekker skorpe, samtidig som maten godgjør seg ved hjelp av varmen som allerede er i jernet. Den er også helt perfekt til alle slags wok-retter laget av grønnsaker, samt gryteretter med kjøtt og saus, som får en fantastisk smak av å ha godgjort seg i en støpejernsgryte. Veier 3,2 kg og er et stabilt, pålitelig kokekar en blir glad i.
Dette er et høykvilatetsprodukt, som vil gi deg og dine kjære utallige gode middagsminner i årene fremover. De er produsert og designet i Höganäs, Skåne av Göran Ek og Robert Ek, og er laget for hånd av strengt kontrollert resirkulerbart jern, frie for PTFE. De er svært lettstelte, da de bare skal skylles med varmt vann og oppvaskbørste. Du må aldri la den stå våt, med fuktig mat i eller vaske den i oppvaskmaskin. Les nedenfor hvordan du skal stelle og bevare støpejernspannen din for å ha den i generasjoner.
Vedlikehold:
Støpejern er et natur- og miljøprodukt som krever lett stell uten kjemikalier (vaskemiddler). Etter bruk skal de kun vaskes med varmt vann og oppvaskbørste, for ikke å ødelegge det naturlige "Non-stick" belegget. Du behøver ikke å skrubbe den renere enn det den blir av varmt vann.
Hvis den stelles på riktig måte (ikke i oppvaskmaskin) vil den vare i generasjoner og bare bli bedre for hver gang. Ikke la mat ligge i pannen etter at du er ferdig og heller ikke la den stå våt eller fuktig, fordi støpejernet kan begynne å ruste.