Platejern varmer hurtig opp og holder en stabil og jevn varme. Derfor har Mauviel nettopp valgt dette materialet til denne pannen, som kommer i tre størrelser. Med de har ikke selv funnet på det, tanken kom fra de franske husmødrene i Mauviels hjemby i Normandie. De fant ut at platejern er lettere enn deres tradisjonelle støpejernspanner.
Et lite starttips er å dekke bunnen med rapsolje eller en annen smaksløs oljevariant, og varme den i fem minutter. Når pannen kjøles ned og tørkes av med kjøkkenpapir, har den dannet et tynt beskyttende lag som skaper en slipp lett effekt, som kun blir bedre med tiden.
Platejern varmer hurtig opp og holder en stabil og jevn varme. Derfor har Mauviel nettopp valgt dette materialet til denne pannen, som kommer i tre størrelser. Med de har ikke selv funnet på det, tanken kom fra de franske husmødrene i Mauviels hjemby i Normandie. De fant ut at platejern er lettere enn deres tradisjonelle støpejernspanner.
Et lite starttips er å dekke bunnen med rapsolje eller en annen smaksløs oljevariant, og varme den i fem minutter. Når pannen kjøles ned og tørkes av med kjøkkenpapir, har den dannet et tynt beskyttende lag som skaper en slipp lett effekt, som kun blir bedre med tiden.