En støpejernspanne har mange fordeler og vil vare livet ut hvis du velger å ta godt vare på den. Denne varianten fra Satake er matt emaljert, noe som gir et utrolig stekeresultat og gjør pannen er enkel å bruke og rengjøre. Takket være de rette kantene egner den seg både til steking, men også for baking. Det ergonomiske håndtaket gjør pannen lett å håndtere til tross for vekten og et ekstra håndtak for servering følger med.
Pannen tåler oppvaskmaskin, ruster ikke, fungerer på alle varmekilder og tåler høye temperaturer. Den kommer i to størrelser, slik at du kan velge det produktet som passer best for dine middagsplaner. Den største versjonen har en diameter på 29 centimeter, mens den mindre versjonen har en diameter på 22 centimeter.
Siden japanske Satake ble introdusert i 1998, har de rukket å bli en stor favoritt i mange norske hjem. Ikke bare er produktene populære blant amatørkokker, men de er også godt likt av profesjonelle kokker, for eksempel Håkan Thörnström, som blant annet er jurymedlem i den svenske varianten av Årets kokk.
En støpejernspanne har mange fordeler og vil vare livet ut hvis du velger å ta godt vare på den. Denne varianten fra Satake er matt emaljert, noe som gir et utrolig stekeresultat og gjør pannen er enkel å bruke og rengjøre. Takket være de rette kantene egner den seg både til steking, men også for baking. Det ergonomiske håndtaket gjør pannen lett å håndtere til tross for vekten og et ekstra håndtak for servering følger med.
Pannen tåler oppvaskmaskin, ruster ikke, fungerer på alle varmekilder og tåler høye temperaturer. Den kommer i to størrelser, slik at du kan velge det produktet som passer best for dine middagsplaner. Den største versjonen har en diameter på 29 centimeter, mens den mindre versjonen har en diameter på 22 centimeter.
Siden japanske Satake ble introdusert i 1998, har de rukket å bli en stor favoritt i mange norske hjem. Ikke bare er produktene populære blant amatørkokker, men de er også godt likt av profesjonelle kokker, for eksempel Håkan Thörnström, som blant annet er jurymedlem i den svenske varianten av Årets kokk.