"Tractor Pan" i høykvalitets støpejern fra Carl Victor har høyere kanter enn en vanlig stekepanne. Den har et naturlig non-stick belegg som blir til av fettet du ellers bruker til matlaging og er derfor en mye sunnere måte å steke mat på. Samtidig gir den jevne varmefordelignen og det tykke varmebehandlede jernet en ekstra god smak til alt du lager. De høye kantene på 6,5 cm gjør denne pannen ideell for gryteretter eller sakte opptining og oppvarming av all slags mat.
Carl Victor støpejernspanner og gryter kan brukes på alle typer komfyrer (inkludert induksjon). Håndtaket er laget av naturlig bøk og er en perfekt varmeisolator. Finnes i to størrelser.
Varm opp pannen med matolje/smør eller annen matfett til den er varm og klar. Du kan brune (forsegle) maten i 45 sekunder på hver side før du senker varmen for å fullføre stekingen. Da får du en lekker skorpe, samtidig som maten godgjør seg ved hjelp av varmen som allerede er i jernet.
Støpejernsproduktene fra Carl Victor er allerede innbrent i vegetabilsk olje ved 400°C og er klare til bruk. De er produsert og designet i Höganäs, Skåne av Göran Ek og Robert Ek. De er laget av strengt kontrollert resirkulerbart jern og er fri for PTFE. Dette er et høykvilatetsprodukt, som vil gi deg og dine kjære utallige gode middagsminner i mange år fremover.
Les nedenfor hvordan du skal stelle og bevare Traktorpannen din for å ha den i generasjoner.
"Tractor Pan" i høykvalitets støpejern fra Carl Victor har høyere kanter enn en vanlig stekepanne. Den har et naturlig non-stick belegg som blir til av fettet du ellers bruker til matlaging og er derfor en mye sunnere måte å steke mat på. Samtidig gir den jevne varmefordelignen og det tykke varmebehandlede jernet en ekstra god smak til alt du lager. De høye kantene på 6,5 cm gjør denne pannen ideell for gryteretter eller sakte opptining og oppvarming av all slags mat.
Carl Victor støpejernspanner og gryter kan brukes på alle typer komfyrer (inkludert induksjon). Håndtaket er laget av naturlig bøk og er en perfekt varmeisolator. Finnes i to størrelser.
Varm opp pannen med matolje/smør eller annen matfett til den er varm og klar. Du kan brune (forsegle) maten i 45 sekunder på hver side før du senker varmen for å fullføre stekingen. Da får du en lekker skorpe, samtidig som maten godgjør seg ved hjelp av varmen som allerede er i jernet.
Støpejernsproduktene fra Carl Victor er allerede innbrent i vegetabilsk olje ved 400°C og er klare til bruk. De er produsert og designet i Höganäs, Skåne av Göran Ek og Robert Ek. De er laget av strengt kontrollert resirkulerbart jern og er fri for PTFE. Dette er et høykvilatetsprodukt, som vil gi deg og dine kjære utallige gode middagsminner i mange år fremover.
Les nedenfor hvordan du skal stelle og bevare Traktorpannen din for å ha den i generasjoner.
Vedlikehold:
Støpejern er et natur- og miljøprodukt som krever lett stell uten kjemikalier (vaskemiddler). Etter bruk skal de kun vaskes med varmt vann og oppvaskbørste, for ikke å ødelegge det naturlige "Non-stick" belegget. Du behøver ikke å skrubbe den renere enn det den blir av varmt vann.
Hvis den stelles på riktig måte (ikke i oppvaskmaskin) vil den vare i generasjoner og bare bli bedre for hver gang. Ikke la mat ligge i pannen etter at du er ferdig og heller ikke la den stå våt eller fuktig, fordi støpejernet kan begynne å ruste.