En solid og robust stekepanne i karbonstål. Akkurat som alle andre stekepanner fra Stabilotherm, er også denne laget i Sverige av svensk karbonstål. Størrelsen på pannen gjør den perfekt for større selskaper. De høye kantene gjør den ekstra egnet til gryteretter, risottoer og gryteretter. Pannen er utstyrt med to sammenleggbare håndtak.
Vask stekepannen kun med varmt vann og ikke bruk oppvaskmiddel. Den kan IKKE vaskes i oppvaskmaskin. Tørk av pannen med tørkepapir og gjerne litt matolje for å unngå rust. Oppbevar den på et tørt sted. Tar du vare på din Jägar-stekepanne på riktig måte, vil den vare i generasjoner.
Før første bruk
Start med å vaske stekepannen godt med varmt vann og litt oppvaskmiddel før første gangs bruk. Tørk deretter stekepannen godt, slik at den er helt tørr. Deretter skal den nye stekepannen brennes inn slik at den får sitt naturlige non-stick belegg.
Smør inn pannen med et tynt lag matolje og la dette svies av på høy temperatur. Sett stekepannen rett inn i bålet. La den stå der til oljen begynner å ryke og endre farge. Gjenta prosedyren 3-5 ganger.
Hvis pannen begynner å bli tørr, påfør et nytt tynt lag med olje. Dette gjøres kun en gang. En skikkelig godt innbrent panne vil være brunsvart, ofte litt lysere i kantene. Over tid blir det bare mørkere og vakrere.
En solid og robust stekepanne i karbonstål. Akkurat som alle andre stekepanner fra Stabilotherm, er også denne laget i Sverige av svensk karbonstål. Størrelsen på pannen gjør den perfekt for større selskaper. De høye kantene gjør den ekstra egnet til gryteretter, risottoer og gryteretter. Pannen er utstyrt med to sammenleggbare håndtak.
Vask stekepannen kun med varmt vann og ikke bruk oppvaskmiddel. Den kan IKKE vaskes i oppvaskmaskin. Tørk av pannen med tørkepapir og gjerne litt matolje for å unngå rust. Oppbevar den på et tørt sted. Tar du vare på din Jägar-stekepanne på riktig måte, vil den vare i generasjoner.
Før første bruk
Start med å vaske stekepannen godt med varmt vann og litt oppvaskmiddel før første gangs bruk. Tørk deretter stekepannen godt, slik at den er helt tørr. Deretter skal den nye stekepannen brennes inn slik at den får sitt naturlige non-stick belegg.
Smør inn pannen med et tynt lag matolje og la dette svies av på høy temperatur. Sett stekepannen rett inn i bålet. La den stå der til oljen begynner å ryke og endre farge. Gjenta prosedyren 3-5 ganger.
Hvis pannen begynner å bli tørr, påfør et nytt tynt lag med olje. Dette gjøres kun en gang. En skikkelig godt innbrent panne vil være brunsvart, ofte litt lysere i kantene. Over tid blir det bare mørkere og vakrere.