Handlekurv Kurv ?.SubtotalFormatted? String.Empty Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter
Handlekurv Kurv Vis handlekurv Gå til kassen Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter
Handlekurv Kurv ?.SubtotalFormatted? String.Empty Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter
Handlekurv Kurv Vis handlekurv Gå til kassen Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter

Stabilotherm Jegerstekepanne Original S3

5 Les anmeldelser

Jägar-stekepanne Original S3 er en videreutvikling av pannen original S1. Størrelsen er perfekt for 1-2 personer, avhengig av hvor mye magen rumler. Den har en diameter på 21 cm og 3 cm høye kanter. Denne modellen er utstyrt med et sammenleggbart skaft og et håndtak i bjørk, som gjør den ekstra behagelig å holde i og lett å pakke med seg.

Stabilotherms Jägar-stekepanner er produsert i Sverige av karbonstål. Materialet egner seg godt til bruk ved bål fordi det tåler svært høye temperaturer. Jo mer du bruker pannen, desto bedre blir stekeegenskapene.

Da Kaj Rosander på slutten av 80-tallet skapte den første jegerstekepannen i Småland, for selv å kunne steke litt bacon ved leirbålet, hadde han ingen aning om at dette skulle bli et så populært produkt. I dag, mer enn 30 år senere, selges den fortsatt i en nesten uendret form.

Vask stekepannen kun med varmt vann og ikke bruk oppvaskmiddel. Den kan IKKE vaskes i oppvaskmaskin. Tørk av pannen med tørkepapir og gjerne litt matolje for å unngå rust. Oppbevar den på et tørt sted. Tar du vare på din Jägar-stekepanne på riktig måte, vil den vare i generasjoner.

 

Viktig - Før første bruk

Start med å vaske stekepannen godt med varmt vann og litt oppvaskmiddel før første gangs bruk. Tørk deretter stekepannen godt, slik at den er helt tørr. (Merk at modellene S1-S4 kommer med et tynt beskyttende lag med olje som vaskes bort i trinnet ovenfor.) Trehåndtaket skal skrus av før innbrenningen slik at det ikke kommer i kontakt med ilden. 

Deretter skal den nye stekepannen brennes inn slik at den får sitt naturlige non-stick belegg. Smør inn pannen med et tynt lag matolje og la dette svies av på høy temperatur. Sett stekepannen rett inn i bålet. La den stå der til oljen begynner å ryke og endre farge. Gjenta prosedyren 3-5 ganger. 
Hvis pannen begynner å bli tørr, påfør et nytt tynt lag med olje.

En skikkelig godt innbrent panne vil være brunsvart, ofte lysere i kantene. Over tid blir det bare mørkere og vakrere. Dette skal gjøres kun en gang.  

 

Les mer

Jägar-stekepanne Original S3 er en videreutvikling av pannen original S1. Størrelsen er perfekt for 1-2 personer, avhengig av hvor mye magen rumler. Den har en diameter på 21 cm og 3 cm høye kanter. Denne modellen er utstyrt med et sammenleggbart skaft og et håndtak i bjørk, som gjør den ekstra behagelig å holde i og lett å pakke med seg.

Stabilotherms Jägar-stekepanner er produsert i Sverige av karbonstål. Materialet egner seg godt til bruk ved bål fordi det tåler svært høye temperaturer. Jo mer du bruker pannen, desto bedre blir stekeegenskapene.

Da Kaj Rosander på slutten av 80-tallet skapte den første jegerstekepannen i Småland, for selv å kunne steke litt bacon ved leirbålet, hadde han ingen aning om at dette skulle bli et så populært produkt. I dag, mer enn 30 år senere, selges den fortsatt i en nesten uendret form.

Vask stekepannen kun med varmt vann og ikke bruk oppvaskmiddel. Den kan IKKE vaskes i oppvaskmaskin. Tørk av pannen med tørkepapir og gjerne litt matolje for å unngå rust. Oppbevar den på et tørt sted. Tar du vare på din Jägar-stekepanne på riktig måte, vil den vare i generasjoner.

 

Viktig - Før første bruk

Start med å vaske stekepannen godt med varmt vann og litt oppvaskmiddel før første gangs bruk. Tørk deretter stekepannen godt, slik at den er helt tørr. (Merk at modellene S1-S4 kommer med et tynt beskyttende lag med olje som vaskes bort i trinnet ovenfor.) Trehåndtaket skal skrus av før innbrenningen slik at det ikke kommer i kontakt med ilden. 

Deretter skal den nye stekepannen brennes inn slik at den får sitt naturlige non-stick belegg. Smør inn pannen med et tynt lag matolje og la dette svies av på høy temperatur. Sett stekepannen rett inn i bålet. La den stå der til oljen begynner å ryke og endre farge. Gjenta prosedyren 3-5 ganger. 
Hvis pannen begynner å bli tørr, påfør et nytt tynt lag med olje.

En skikkelig godt innbrent panne vil være brunsvart, ofte lysere i kantene. Over tid blir det bare mørkere og vakrere. Dette skal gjøres kun en gang.  

 

  • Til steking av mat på bål
  • Med sammenbrettbart håndtak i bjørk
  • Naturlig non-stick belegg
  • Produsert i Sverige av karbonstål
Førpris 419 kr
349 kr
Utsolgt
Jegerstekepanne Original S3
Tåler oppvaskemaskin
Nei
Farge
Stål
Høyde
3 cm.
Diameter
21 cm.
Vekt
0,63 kg.
Type
Stekepanne
Materiale
Karbonstål
Merke
Stabilotherm
Varenr
58039

{{vm.state.productReviews.length}} anmeldelse av Jegerstekepanne Original S3

Del din mening om "Stabilotherm Jegerstekepanne Original S3"

{{vm.state.productReviews.length}} ut av {{vm.state.productReviews.length}} ville anbefale dette produktet
Legg til anmeldelse
Alle som laster opp et bilde, delta i
konkurransen om et gavekort på 500 kroner. Bildet må være ditt eget.
Takk for din anmeldelse
For å se din anbefaling må du oppdatere din browser
{{ review.Stars }} Anmeldt av {{ review.FirstName }} {{ review.LastName }}
{{ review.PositiveVotes }}
Legg i handlekurven
Gå til kassen

Andre kunder kjøpte også:

Vis alt tilbehør
Gå til kassen
Trygghet
Alltid 365 dagers åpent kjøp
Gratis levering ved kjøp over 600 kr. (*gjelder ikke produkter som krever pallfrakt)
Autoriseret verksted
Offisiell forhandler av alle merker