Dette er to perfekte stekepanner til deg som leter etter kjøkkenutstyr som skal holde i mange år. Settet inneholder stekepanner med en diameter på 28 cm og 20 cm. De er begge produsert av tungt karbonstål og brukes ofte i profesjonelle franske kjøkken. Man kan si at de tilsvarer stekepanner av støpejern som er mer vanlig i Skandinavia, men en vesentlig fordel er at disse franske stekepannene ikke veier så mye. De er enkle å bruke og blir bare bedre og bedre med tiden. Du rengjør dem lett med et par dråper oppvaskmiddel og varmt vann. Ikke vask pannene i oppvaskmaskin.
Karbonstål frigir jern til maten når den brukes, som gir deg en naturlig jernberikt mat. De kan også brukes på induksjon, men vær forsiktig med varmen. Hvis du varmer opp pannen for raskt, er det risiko for at den blir ødelagt. Hell aldri kaldt vann direkte på den varme pannen. Før stekepannen skal tas i bruk første gang, er det viktig at du "steker den inn": Rengjør pannen med veldig varmt vann. Hell ca 1 mm matolje i stekepannen og varm den i ca 5 minutter. Hell ut oljen og tørk av pannen med kjøkkenpapir. Pannen er nå klar til bruk.
Dette er to perfekte stekepanner til deg som leter etter kjøkkenutstyr som skal holde i mange år. Settet inneholder stekepanner med en diameter på 28 cm og 20 cm. De er begge produsert av tungt karbonstål og brukes ofte i profesjonelle franske kjøkken. Man kan si at de tilsvarer stekepanner av støpejern som er mer vanlig i Skandinavia, men en vesentlig fordel er at disse franske stekepannene ikke veier så mye. De er enkle å bruke og blir bare bedre og bedre med tiden. Du rengjør dem lett med et par dråper oppvaskmiddel og varmt vann. Ikke vask pannene i oppvaskmaskin.
Karbonstål frigir jern til maten når den brukes, som gir deg en naturlig jernberikt mat. De kan også brukes på induksjon, men vær forsiktig med varmen. Hvis du varmer opp pannen for raskt, er det risiko for at den blir ødelagt. Hell aldri kaldt vann direkte på den varme pannen. Før stekepannen skal tas i bruk første gang, er det viktig at du "steker den inn": Rengjør pannen med veldig varmt vann. Hell ca 1 mm matolje i stekepannen og varm den i ca 5 minutter. Hell ut oljen og tørk av pannen med kjøkkenpapir. Pannen er nå klar til bruk.