Handlekurv Kurv ?.SubtotalFormatted? String.Empty Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter
Handlekurv Kurv Vis handlekurv Gå til kassen Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter
Handlekurv Kurv ?.SubtotalFormatted? String.Empty Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter
Handlekurv Kurv Vis handlekurv Gå til kassen Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter

Carl Victor Stekejern i støpejern 23 cm, håndtak i bøk

Dette er en tradisjonell, urgammel måte å lage mat på. Akkurat denne formen har opprinnelse i Skandinavia, men det å steke maten på et stykke godt ståpejern har menneskene gjørt i mange tusen år over hele verden. Støpejernet får et naturlig non-stick belegg av det samme fettet som du ellers bruker til matlaging. Derfor er støpejern en mye sunnere måte å steke mat på. Samtidig, gir den jevne varmefordelignen og det tykke varmebehandlede jernet en ekstra god smak til alt du lager.

Stekejernet kan brukes på alle varmeoverflater, inklusivt induksjon og åpen ild. Her har du god plass til alt du vil grille eller steke, stort som smått. Det som er ferdig kan bli liggende på siden til resten er ferdig, der det godgjør seg og beholder saftigheten og varmen uten å bli brent.

Støpejernsproduktene fra Carl Victor er allerede innbrent i vegetabilsk olje ved 400°C og er klare til bruk. De er produsert og designet i Höganäs, Skåne av Göran Ek og Robert Ek, og er laget av strengt kontrollert resirkulerbart jern og er fri for PTFE. Dette er et høykvilatetsprodukt, som vil gi deg og dine kjære utallige gode middagsminner i mange år fremover. 

Varm opp stekejernet med matolje/smør eller annen matfett til den er varm og klar. Du kan brune (forsegle) maten i 45 sekunder på hver side før du senker varmen for å fullføre stekingen. Da får du en lekker skorpe, samtidig som maten godgjør seg ved hjelp av varmen som allerede er i jernet. 

Les nedenfor hvordan du skal stelle og bevare støpejernsplaten din for å ha den i generasjoner. 

Les mer

Dette er en tradisjonell, urgammel måte å lage mat på. Akkurat denne formen har opprinnelse i Skandinavia, men det å steke maten på et stykke godt ståpejern har menneskene gjørt i mange tusen år over hele verden. Støpejernet får et naturlig non-stick belegg av det samme fettet som du ellers bruker til matlaging. Derfor er støpejern en mye sunnere måte å steke mat på. Samtidig, gir den jevne varmefordelignen og det tykke varmebehandlede jernet en ekstra god smak til alt du lager.

Stekejernet kan brukes på alle varmeoverflater, inklusivt induksjon og åpen ild. Her har du god plass til alt du vil grille eller steke, stort som smått. Det som er ferdig kan bli liggende på siden til resten er ferdig, der det godgjør seg og beholder saftigheten og varmen uten å bli brent.

Støpejernsproduktene fra Carl Victor er allerede innbrent i vegetabilsk olje ved 400°C og er klare til bruk. De er produsert og designet i Höganäs, Skåne av Göran Ek og Robert Ek, og er laget av strengt kontrollert resirkulerbart jern og er fri for PTFE. Dette er et høykvilatetsprodukt, som vil gi deg og dine kjære utallige gode middagsminner i mange år fremover. 

Varm opp stekejernet med matolje/smør eller annen matfett til den er varm og klar. Du kan brune (forsegle) maten i 45 sekunder på hver side før du senker varmen for å fullføre stekingen. Da får du en lekker skorpe, samtidig som maten godgjør seg ved hjelp av varmen som allerede er i jernet. 

Les nedenfor hvordan du skal stelle og bevare støpejernsplaten din for å ha den i generasjoner. 

  • Utmerket termisk isolasjon
  • Naturlig "non-stick" effekt
  • Varmeisolerende håndtak i bøketre
  • Jevn varmefordeling uten overoppheting
  • Produsert i Sverige med 25 års garanti
  • Enkel å rengjøre med varmt vann
799 kr
Utsolgt
Stekejern i støpejern 23 cm, håndtak i bøk

Mer informasjon om Carl Victor Stekejern i støpejern 23 cm, håndtak i bøk

Vedlikehold:

Støpejern er et natur- og miljøprodukt som krever lett stell uten kjemikalier (vaskemiddler). Etter bruk skal de kun vaskes med varmt vann og oppvaskbørste, for ikke å ødelegge det naturlige "Non-stick" belegget. Du behøver ikke å skrubbe den renere enn det den blir av varmt vann. 

Hvis den stelles på riktig måte (ikke i oppvaskmaskin) vil den vare i generasjoner og bare bli bedre for hver gang. Ikke la mat ligge i pannen etter at du er ferdig og heller ikke la den stå våt eller fuktig, fordi støpejernet kan begynne å ruste. 

Tåler oppvaskemaskin
Nei
Høyde
2 cm.
Garanti
25 år
Lengde
23 cm.
Bredde
23 cm.
Diameter
23 cm.
Vekt
2,4 kg.
Type
Blinispanne
Merke
Carl Victor
Materiale
Støpejern, bøketre
Varenr
56839

{{vm.state.productReviews.length}} anmeldelse av Stekejern i støpejern 23 cm, håndtak i bøk

Del din mening om "Carl Victor Stekejern i støpejern 23 cm, håndtak i bøk"

{{vm.state.productReviews.length}} ut av {{vm.state.productReviews.length}} ville anbefale dette produktet
Legg til anmeldelse
Alle som laster opp et bilde, delta i
konkurransen om et gavekort på 500 kroner. Bildet må være ditt eget.
Takk for din anmeldelse
For å se din anbefaling må du oppdatere din browser
{{ review.Stars }} Anmeldt av {{ review.FirstName }} {{ review.LastName }}
{{ review.PositiveVotes }}
Legg i handlekurven
Gå til kassen

Andre kunder kjøpte også:

Vis alt tilbehør
Gå til kassen
Trygghet
Alltid 365 dagers åpent kjøp
Gratis levering ved kjøp over 600 kr. (*gjelder ikke produkter som krever pallfrakt)
Autoriseret verksted
Offisiell forhandler av alle merker