Demeyere Atlantis Kasserolle uten Lokk 16 cm 1 l

Demeyere Atlantis Kasserolle uten Lokk 16 cm 1 lDemeyere Atlantis Kasserolle uten Lokk 16 cm 1 lDemeyere Atlantis Kasserolle uten Lokk 16 cm 1 l
  • Demeyere Atlantis Kasserolle uten Lokk 16 cm 1 l
  • Demeyere Atlantis Kasserolle uten Lokk 16 cm 1 l
  • Demeyere Atlantis Kasserolle uten Lokk 16 cm 1 l
Bestillingsvare, 5-7 dager
 
1 699 kr
  • Fri frakt over 499 kr
  • Sikker e-handel
  • Åpent kjøp i 90 dager
 
Ønskeliste

Demeyere Atlantis Kasserolle uten Lokk 16 cm 1 l

Kasserolle 1,5 l fra Demeyeres serie Atlantis. Atlantis er en serie luksuriøse produkter med tidløst design og høy kvalitet. Med denne serien blir det en fornøyelse å lage mat.

Demeyere er en belgisk produsent som er verdenskjent for sin produksjon av rustfrie kjøkkenredskap av verdensklasse. Med den moderne, profesjonelle kokkens behov i fokus tar Demeyer frem sine produkter, som står for funksjonalitet, effektivitet og holdbarhet. Det tekniske konseptet blir justert fra produkt til produkt for å se at de klarer de spesifikke prosesser og krav som akkurat deres bruksområde stiller. Dette gjør at du får best mulig resultat i din matlaging.

Demeyers spesialiserte produkter er produsert med streng kvalitetsstandard. Ved normal bruk og minimalt vedlikehold vil du ha glede av deres kjøkkenprodukter i mange, mange år. Takket være den fantastiske sandwichkonstruksjonen med rustfritt stål og aluminium i 7 lag har kokekarene en fantastisk varmeledingsevne.

Demeyers forretningsidé er å produsere verdens beste steke- og kokekar i rustfritt stål. Produktene holder meget høy kvalitet og derfor gir Demeyere 30 års garanti.

Kan brukes på alle komfyrer.

Volum: 1,5 l.

Diameter: 16 cm.