Matlaging i en støpejernsgryte gir deg utallige muligheter på kjøkkenet. Støpejernsgryten er praktisk til alt fra smakfulle gryteretter til steking av kjøtt eller brødbaking, og du kan også bruke den i ovnen. Staub støpejernsgryte med lokk fås i en rekke flotte farger og gir deg optimal varmefordeling, samtidig som emaljebelegget sørger for at ingenting fester seg i bunnen. Den har en kapasitet på 5,8 liter og en diameter på 26 cm, slik at du har god plass til å lage mat til mange personer eller du kan lage store måltider for å kunne fryse ned rester og enkelt varme opp middager senere.
Du vil oppdage at gryten og det tilhørende Aroma Rain-lokket har mange bruksområder. Lokket sørger for at fordampet fuktighet slippes tilbake til maten, noe som gir et utrolig mørt, saftig og smakfullt resultat. Perfekt til å steke et kjøttstykke med hvitløk, salvie og rosmarin, eller til å bake et deilig brød med myk kjerne og sprø skorpe.
Støpejernsgryten kan brukes på alle typer kokeplater og i stekeovn. Den tåler temperaturer fra -20°C til 250°C, men må varmes opp langsomt, så vær forsiktig når du håndterer den. Bruk grytevanter og en bordskåner, da gryten blir svært varm. Tre- eller silikonredskaper anbefales for å unngå riper. Gryten tåler oppvaskmaskin, men håndoppvask anbefales.
Matlaging i en støpejernsgryte gir deg utallige muligheter på kjøkkenet. Støpejernsgryten er praktisk til alt fra smakfulle gryteretter til steking av kjøtt eller brødbaking, og du kan også bruke den i ovnen. Staub støpejernsgryte med lokk fås i en rekke flotte farger og gir deg optimal varmefordeling, samtidig som emaljebelegget sørger for at ingenting fester seg i bunnen. Den har en kapasitet på 5,8 liter og en diameter på 26 cm, slik at du har god plass til å lage mat til mange personer eller du kan lage store måltider for å kunne fryse ned rester og enkelt varme opp middager senere.
Du vil oppdage at gryten og det tilhørende Aroma Rain-lokket har mange bruksområder. Lokket sørger for at fordampet fuktighet slippes tilbake til maten, noe som gir et utrolig mørt, saftig og smakfullt resultat. Perfekt til å steke et kjøttstykke med hvitløk, salvie og rosmarin, eller til å bake et deilig brød med myk kjerne og sprø skorpe.
Støpejernsgryten kan brukes på alle typer kokeplater og i stekeovn. Den tåler temperaturer fra -20°C til 250°C, men må varmes opp langsomt, så vær forsiktig når du håndterer den. Bruk grytevanter og en bordskåner, da gryten blir svært varm. Tre- eller silikonredskaper anbefales for å unngå riper. Gryten tåler oppvaskmaskin, men håndoppvask anbefales.