Leter du etter en traktortopp til utekjøkkenet? Da har Satake det perfekte valget for deg. Koketoppen har en praktisk kant og er laget av varmvalset karbonstål, som gir utmerkede stekeegenskaper. Kan brukes med gassbrenner, på grillen eller over åpen ild. Ypperlig til matlaging av, for eksempel, høstlige gryteretter, paella eller knuste burgere. Tenn på bålet, sett grillen på plass og nyt en førsteklasses matlagingsopplevelse.
Siden japanske Satake ble introdusert i Sverige i 1998, har de blitt en favoritt både hos profesjonelle kokker og blant hjemmekokker. I assortimentet deres finner du suverene kniver, men også gassbrennere, tekrus og støpejernsprodukter som gryter, wok, stekepanner og grilltilbehør. Når du velger Satake får du produkter av høy kvalitet, som varer lenge og er lette å vedlikeholde.
Leter du etter en traktortopp til utekjøkkenet? Da har Satake det perfekte valget for deg. Koketoppen har en praktisk kant og er laget av varmvalset karbonstål, som gir utmerkede stekeegenskaper. Kan brukes med gassbrenner, på grillen eller over åpen ild. Ypperlig til matlaging av, for eksempel, høstlige gryteretter, paella eller knuste burgere. Tenn på bålet, sett grillen på plass og nyt en førsteklasses matlagingsopplevelse.
Siden japanske Satake ble introdusert i Sverige i 1998, har de blitt en favoritt både hos profesjonelle kokker og blant hjemmekokker. I assortimentet deres finner du suverene kniver, men også gassbrennere, tekrus og støpejernsprodukter som gryter, wok, stekepanner og grilltilbehør. Når du velger Satake får du produkter av høy kvalitet, som varer lenge og er lette å vedlikeholde.
Vedlikeholdsråd:
Forberedelser:
Før du bruker koketoppen første gang, må du brenne den inn. Det gjør du på følgende måte:
Rengjør platetoppen med varmt vann. Hvis du vil, kan du bruke et mildt vaskemiddel.
Tørk koketoppen til den er helt tørr.
Fordel et tynt lag vegetabilsk olje over hele overflaten. Fjern overflødig olje med et papirhåndkle, ikke la overflødig olje samle seg i midten.
Varm deretter kjelen over åpen ild, gassbrenner eller grill, til det øverste laget av pannen har en mørk patina, i hvert fall på midten.
Innbrenningsprosessen kan gjentas om nødvendig for en enda bedre patina og overflate.
Rengjøring:
Det er lettest og best for overflaten å rengjøre koketoppen umiddelbart etter bruk mens den fortsatt er varm. Det gjør du ved å fjerne overflødig fett, helle vann i kjelen og la det koke. Hell deretter av vannet og fjern eventuelle matrester med en slikkepott og tørkepapir. Tørk grundig.
Hvis du bruker oppvaskmiddel, pass på å smøre på olje og brenne inn koketoppen igjen før neste bruk.
Oppbevaring:
Tørk koketoppen helt tørr før du oppbevarer den og beskytt den ved å gni et tynt lag olje på overflaten. Oppbevares på et tørt sted.
Hvis rust oppstår etter lang eller feil oppbevaring, fjern rusten med stålull eller vaskemiddel. Rengjør deretter platetoppen igjen, tørk den og beskytt den med ny olje. Hvis du har fjernet rust, sørg for å brenne inn platetoppen igjen før neste bruk. Slik vil den vare livet ut.