Uansett hvilken type kullgrill du bruker, kan du tenne den med Kalamatas olivenbriketter. De greske brikettene er laget av rester fra olivenproduksjon. Olivenkjernene brennes til kull, blandes med vann og naturlig forsterkning, og formes deretter til briketter. Vameenergien fra olivenkjernene har blitt brukt som varmekilde i Hellas i mange år, og nå brukes de også i briketter. Den resirkulerte økologiske produksjonen har vunnet flere priser for beste ECO-innovative produkt. Grillbrikettene lar deg grille 100 % naturlig og klimavennlig.
Olivenbriketter er nesten støvfrie og gir derfor en god og behagelig smak til maten din. Du kan bruke grillbrikettene på flere måter; direkte grilling, røyking, indirekte eller «low and slow». Uavhengig av grillmetoden får du et perfekt resultat takket være jevn og gnistfri varme. Den lange, jevne brennetiden og svært liten mengde aske gjør brikettene perfekte til for eksempel Big Green Egg-griller.
Uansett hvilken type kullgrill du bruker, kan du tenne den med Kalamatas olivenbriketter. De greske brikettene er laget av rester fra olivenproduksjon. Olivenkjernene brennes til kull, blandes med vann og naturlig forsterkning, og formes deretter til briketter. Vameenergien fra olivenkjernene har blitt brukt som varmekilde i Hellas i mange år, og nå brukes de også i briketter. Den resirkulerte økologiske produksjonen har vunnet flere priser for beste ECO-innovative produkt. Grillbrikettene lar deg grille 100 % naturlig og klimavennlig.
Olivenbriketter er nesten støvfrie og gir derfor en god og behagelig smak til maten din. Du kan bruke grillbrikettene på flere måter; direkte grilling, røyking, indirekte eller «low and slow». Uavhengig av grillmetoden får du et perfekt resultat takket være jevn og gnistfri varme. Den lange, jevne brennetiden og svært liten mengde aske gjør brikettene perfekte til for eksempel Big Green Egg-griller.