Manjari 250 gram er laget av kakao fra Madagaskar, som nesten alltid har en høy syrlighet. Sjokoladeplaten har 64% kakaoinnhold og en mild smak uten bitterhet, med et hint av appelsin, bringebær og rips. Utrolig god å bruke til hjemmelagede praliner, desserter og baking.
Sjokoladeprodusenten Valrhona ble grunnlagt i Tain-L’Hermitage i 1922 i Syd-Frankrike. De er i dag er en av de største produsentene på markedet og leverer sjokolade til restauranter og konditorer, over hele verden. For å skape den best mulige smaken, bruker de bare kakaobønner av høyeste kvalitet. Målet er å tilby utrolig god sjokolade og samtidig produsere deres produkter med hensyn til både mennesket og miljøet.
Manjari 250 gram er laget av kakao fra Madagaskar, som nesten alltid har en høy syrlighet. Sjokoladeplaten har 64% kakaoinnhold og en mild smak uten bitterhet, med et hint av appelsin, bringebær og rips. Utrolig god å bruke til hjemmelagede praliner, desserter og baking.
Sjokoladeprodusenten Valrhona ble grunnlagt i Tain-L’Hermitage i 1922 i Syd-Frankrike. De er i dag er en av de største produsentene på markedet og leverer sjokolade til restauranter og konditorer, over hele verden. For å skape den best mulige smaken, bruker de bare kakaobønner av høyeste kvalitet. Målet er å tilby utrolig god sjokolade og samtidig produsere deres produkter med hensyn til både mennesket og miljøet.
Ingredienser:
Kakaobønner, sukker, kakaosmør, emulgator: solsikkeecitin, naturlig vaniljeekstrakt. Kan inneholde spor av nøtter, melk og soya.
Næringsinnhold pr. 100 gram:
Energi 560 kcal/2324 kJ
Fett 39 g
- derav mettede fettsyrer 23 g
Karbohydrater 39 g
- derav sukkerarter 36 g
Protein 7,6 g
Salt 0,01 g
Oppbevaring:
Oppbevares tørt, mørkt og kjølig. Optimal oppbevaringstemperatur 16-18 grader. Holdbarhet 140 dager i uåpnet emballasje.