Jivara 250 gram fra Valrhona er en melkesjokolade av høy kvalitet med et kakaoinnhold på 40%. Sjokoladen har en vidunderlig kremete konsistens, med en elegant smak med en subtil bitterhet og myke noter av vanilje og malt. Utrolig god til baking, desserter og praliner.
Valrhona ble grunnlagt i Rhone-dalen i 1922 i Syd-Frankrike. De er i dag er en av de største produsentene på markedet og leverer sjokolade til restauranter og konditorer, over hele verden. For å skape den best mulige smaken, bruker de bare kakaobønner av høyeste kvalitet. Målet er å tilby utrolig god sjokolade og samtidig produsere deres produkter med hensyn til både mennesket og miljøet.
Jivara 250 gram fra Valrhona er en melkesjokolade av høy kvalitet med et kakaoinnhold på 40%. Sjokoladen har en vidunderlig kremete konsistens, med en elegant smak med en subtil bitterhet og myke noter av vanilje og malt. Utrolig god til baking, desserter og praliner.
Valrhona ble grunnlagt i Rhone-dalen i 1922 i Syd-Frankrike. De er i dag er en av de største produsentene på markedet og leverer sjokolade til restauranter og konditorer, over hele verden. For å skape den best mulige smaken, bruker de bare kakaobønner av høyeste kvalitet. Målet er å tilby utrolig god sjokolade og samtidig produsere deres produkter med hensyn til både mennesket og miljøet.
Ingredienser:
Kakaosmør, SØTMELKEPULVER, sukker, kakaobønner, farinsukker, naturlig vaniljeekstrakt, emulgator: solsikkeecitin, KORNMALTEKSTRAKT. Kan inneholde spor av nøtter og soya.
Næringsinnhold pr. 100 gram:
Energi 586 kcal/2438 kJ
Fett 41 g
- derav mettede fettsyrer 25 g
Karbohydrater 45 g
- derav sukkerarter 44 g
Protein 8,2 g
Salt 0,23 g
Oppbevaring:
Oppbevares tørt, mørkt og kjølig. Optimal oppbevaringstemperatur 16-18 grader. Holdbarhet 120 dager i uåpnet emballasje.