Med Valrhona Inspiration får du en helt ny måte at tilsette smak på is, desserter og sjokolade. Du får en intens smaksgiver, samtidig som at du kan utnytte den unike sjokoladeteksturen til å gi dine kaker den konsistensen du ønsker. Inspiration fås i fire forskjellige smaksvarianter: jordbær, yuzu, pasjonsfrukt og bringebær. Du kan med andre ord velge og vrake eller kanske kombinere enda flere smaksvarianter? La Valrhona inspirere deg på kjøkkenet - kun fantasien setter grenser.
Det franske sjokoladefirmaet Valrhona ble grunnlagt i 1922 i Rhônedalen. De er i dag er en av de største produsentene på markedet og leverer sjokolade til restauranter og konditorer, over hele verden. For å skape den best mulige smaken, bruker de bare kakaobønner av høyeste kvalitet. Målet er å tilby utrolig god sjokolade og samtidig produsere deres produkter med hensyn til både mennesket og miljøet.
Med Valrhona Inspiration får du en helt ny måte at tilsette smak på is, desserter og sjokolade. Du får en intens smaksgiver, samtidig som at du kan utnytte den unike sjokoladeteksturen til å gi dine kaker den konsistensen du ønsker. Inspiration fås i fire forskjellige smaksvarianter: jordbær, yuzu, pasjonsfrukt og bringebær. Du kan med andre ord velge og vrake eller kanske kombinere enda flere smaksvarianter? La Valrhona inspirere deg på kjøkkenet - kun fantasien setter grenser.
Det franske sjokoladefirmaet Valrhona ble grunnlagt i 1922 i Rhônedalen. De er i dag er en av de største produsentene på markedet og leverer sjokolade til restauranter og konditorer, over hele verden. For å skape den best mulige smaken, bruker de bare kakaobønner av høyeste kvalitet. Målet er å tilby utrolig god sjokolade og samtidig produsere deres produkter med hensyn til både mennesket og miljøet.
Innholdsfortegnelse:
Sukker, kakaosmør 34,4 %, maltodekstrin, yuzusaft 2,4 %, emulgator: solsikkelecitin. Kan inneholde spor av gluten, nøtter, melk og soya.
Næringsinnhold per 100 gram:
Energi 571 kcal/2382 kJ
Fett 35 g
- hvorav mettet fett 21 g
Karbohydrater 64 g
- hvorav sukkerarter 64 g
Protein: 0,5 g
Salt: 0,01 g
Oppbevaring:
Oppbevares tørt, mørkt og kjølig. Optimal lagringstemperatur 16-18 grader. Holdbarhet 100 dager i ubrutt emballasje.