En ordentlig mørk sjokolade - som har alt. Med Valrhona Guanaja Cocoa Nibs 70% får du en sjokolade har en dyp og rik smak med varme toner av alt det beste med en mørk sjokolade: bitterhet, syre og en behagelig lang ettersmak. Guanaja er fin til både baking og hjemmelagede praliner. Du kan også bruke den til brownies eller i en sjokolademousse med en veldig fyldig sjokoladesmak. Den kan også nytes akkurat som den er.
Valrhona ble grunnlagt i 1922 i Syd-Frankrike. De er i dag er en av de største produsentene på markedet og leverer sjokolade til restauranter og konditorer, over hele verden. For å skape den best mulige smaken, bruker de bare kakaobønner av høyeste kvalitet. Målet er å tilby utrolig god sjokolade og samtidig produsere deres produkter med hensyn til både mennesket og miljøet.
En ordentlig mørk sjokolade - som har alt. Med Valrhona Guanaja Cocoa Nibs 70% får du en sjokolade har en dyp og rik smak med varme toner av alt det beste med en mørk sjokolade: bitterhet, syre og en behagelig lang ettersmak. Guanaja er fin til både baking og hjemmelagede praliner. Du kan også bruke den til brownies eller i en sjokolademousse med en veldig fyldig sjokoladesmak. Den kan også nytes akkurat som den er.
Valrhona ble grunnlagt i 1922 i Syd-Frankrike. De er i dag er en av de største produsentene på markedet og leverer sjokolade til restauranter og konditorer, over hele verden. For å skape den best mulige smaken, bruker de bare kakaobønner av høyeste kvalitet. Målet er å tilby utrolig god sjokolade og samtidig produsere deres produkter med hensyn til både mennesket og miljøet.
Ingredienser:
Kakaobønner, sukker, biter av ristede kakaobønner 10%, kakaosmør, emulgator: solsikkeecitin, naturlig vaniljeekstrakt. Kan inneholde spor av gluten, nøtter, melk, egg og soya.
Næringsinnhold per 100 gram:
Energi 573 kcal/2376 kJ
Fett 44 g
- derav mettede fettsyrer 26 g
Karbohydrater 31 g
- derav sukkerarter 27 g
Protein 9,2 g
Salt 0,01 g
Oppbevaring:
Oppbevares tørt, mørkt og kjølig. Optimal oppbevaringstemperatur 16-18 grader. Holdbarhet 180 dager i uåpnet emballasje.