Valrhona Caraibe har et kakaoinnehold på 66% og er laget av en blanding av kakaobønner fra det karibiske øyhavet. Sjokoladen har en rund og balansert smak med hint av vanilje, rosiner og ristede hasselnøtter. Caraibe er veldig gode til eksempelvis hjemmelagede praliner, eller til å brukes som topping på en god is. Pakken inneholder 250 gram, men sjokoladen kan også fås i en større pakke på 1 kilo.
Sjokoladefirmaet Valrhona ble grunnlagt i 1922 i Tain-L’Hermitage i Rhônedalen og er i dag er en av de største produsentene på markedet. De leverer sjokolade til restauranter og konditorer, over hele verden. For å skape den best mulige smaken, bruker de bare kakaobønner av høyeste kvalitet. Målet er å tilby utrolig god sjokolade og samtidig produsere deres produkter med hensyn til både mennesket og miljøet.
Valrhona Caraibe har et kakaoinnehold på 66% og er laget av en blanding av kakaobønner fra det karibiske øyhavet. Sjokoladen har en rund og balansert smak med hint av vanilje, rosiner og ristede hasselnøtter. Caraibe er veldig gode til eksempelvis hjemmelagede praliner, eller til å brukes som topping på en god is. Pakken inneholder 250 gram, men sjokoladen kan også fås i en større pakke på 1 kilo.
Sjokoladefirmaet Valrhona ble grunnlagt i 1922 i Tain-L’Hermitage i Rhônedalen og er i dag er en av de største produsentene på markedet. De leverer sjokolade til restauranter og konditorer, over hele verden. For å skape den best mulige smaken, bruker de bare kakaobønner av høyeste kvalitet. Målet er å tilby utrolig god sjokolade og samtidig produsere deres produkter med hensyn til både mennesket og miljøet.
Ingredienser:
Kakaobønner, sukker, kakaosmør, emulgator: solsikkeecitin, naturlig vaniljeekstrakt. Kan inneholde spor av melk, nøtter og soya.
Næringsinnhold per 100 gram:
Energi 565 kcal/2343 kJ
Fett 40 g
- derav mettede fettsyrer 24 g
Karbohydrater 37 g
- derav sukkerarter 34 g
Protein 8 g
Salt 0,01 g
Oppbevaring:
Oppbevares tørt, mørkt og kjølig. Optimal oppbevaringstemperatur 16-18 grader. Holdbarhet 140 dager i uåpnet emballasje.