Mild og myk melkesjokolade fra Valrhona med hint av karamell og melk. Sjokoladen har et kakaoinnhold på 39% å er både økologisk og Fairtrade sertifisert. Fin til mange forskjellige typer av bakelser og desserter som for eksempel praliner, sjokoladeskåler, ganache, is, mousse, crémeux eller som pynt.
Valrhona ble grunnlagt i 1922 i Tain-L’Hermitage i Syd-Frankrike og er i dag er en av de største produsentene på sjokolademarkedet. De leverer sjokolade til restauranter og konditorer, over hele verden. For å skape den best mulige smaken, bruker de bare kakaobønner av høyeste kvalitet. Målet er å tilby utrolig god sjokolade og samtidig produsere deres produkter med hensyn til både mennesket og miljøet.
Mild og myk melkesjokolade fra Valrhona med hint av karamell og melk. Sjokoladen har et kakaoinnhold på 39% å er både økologisk og Fairtrade sertifisert. Fin til mange forskjellige typer av bakelser og desserter som for eksempel praliner, sjokoladeskåler, ganache, is, mousse, crémeux eller som pynt.
Valrhona ble grunnlagt i 1922 i Tain-L’Hermitage i Syd-Frankrike og er i dag er en av de største produsentene på sjokolademarkedet. De leverer sjokolade til restauranter og konditorer, over hele verden. For å skape den best mulige smaken, bruker de bare kakaobønner av høyeste kvalitet. Målet er å tilby utrolig god sjokolade og samtidig produsere deres produkter med hensyn til både mennesket og miljøet.
Ingredienser:
Strøsukker* kakaosmør*, SØTMELKEPULVER*, kakaobønner fra Peru*, emulgator: solsikkeecitin*.
(*) Produkter økologisk dyrket. Sertifisert av FR-BIO-01. Kan inneholde spor av nøtter og soya.
Næringsinnhold per 100 gram:
Energi 589 kcal/2448 kJ
Fett 42 g
- derav mettede fettsyrer 25 g
Karbohydrater 44 g
- derav sukkerarter 43 g
Protein 8 g
Salt 0,26 g
Oppbevaring:
Oppbevares tørt, mørkt og kjølig. Optimal oppbevaringstemperatur 16-18 grader. Holdbarhet 150 dager i uåpnet emballasje.