Valrhona Albinao er en sjokolade med 85% kakao. Sjokoladen har en elegant kraft og er usedvanlig balansert i smaken, for sitt høye kakaoinnhold. Bitterheten dominerer i smaken, men balanseres av en lett syrlighet. Perfekt til å nyte ved siden av kaffen eller til å bruke i baking.
Det franske firmaet Valrhona ble grunnlagt i 1922 i Tain-L’Hermitage i Syd-Frankrike. I dag er virksomheten en av de største på sjokolademarkedet. De leverer sjokolade til restauranter og konditorer, over hele verden. For å skape den best mulige smaken, bruker de bare kakaobønner av høyeste kvalitet. Målet er å tilby utrolig god sjokolade og samtidig produsere deres produkter med hensyn til både mennesket og miljøet.
Valrhona Albinao er en sjokolade med 85% kakao. Sjokoladen har en elegant kraft og er usedvanlig balansert i smaken, for sitt høye kakaoinnhold. Bitterheten dominerer i smaken, men balanseres av en lett syrlighet. Perfekt til å nyte ved siden av kaffen eller til å bruke i baking.
Det franske firmaet Valrhona ble grunnlagt i 1922 i Tain-L’Hermitage i Syd-Frankrike. I dag er virksomheten en av de største på sjokolademarkedet. De leverer sjokolade til restauranter og konditorer, over hele verden. For å skape den best mulige smaken, bruker de bare kakaobønner av høyeste kvalitet. Målet er å tilby utrolig god sjokolade og samtidig produsere deres produkter med hensyn til både mennesket og miljøet.
Ingredienser:
Kakaobønner, sukker, kakaosmør, emulgator: solsikkeecitin, naturlig vaniljeektrakt. Kan inneholde spor av gluten, nøtter, melk og soya.
Næringsinnhold per 100 gram:
Energi 588 kcal/2432 kJ
Fett 48 g
- derav mettede fettsyrer 48 g
Karbohydrater 20 g
- derav sukkerarter 15 g
Protein 11 g
Salt 0,01 g
Oppbevaring:
Oppbevares tørt, mørkt og kjølig. Optimal oppbevaringstemperatur 16-18 grader. Holdbarhet 180 dager i uåpnet emballasje.